Tribuna
Jidvei
FC Hermannstadt, remiză cu Academia Puskas
FC Hermannstadt, remiză cu Academia Puskas
Echipa sibiană a terminat la egalitate cel de-al doilea amical susținut la Marbella. Hermannstadt a condus la pauză prin golul lui Yazalde, dar maghiarii au egalat în repriza a doua.

 

După eșecul cu elvețienii de la Winterthur (2-1), cu un gol încasat în ultimul minut, Hermannstadt a jucat, vineri al doilea amical din cantonamentul de la Marbella, localitatea situată pe malul Mării Mediterane, în compania ocupantei locului 4 din prima ligă a Ungariei, Puskas Academy.

Prima ocazie de a deschide scorul le-a aparținut maghiarilor, Cristiano respingând de la vinclu șutul lui Yoell, dintr-o lovitură liberă, în minutul 17.

Opt minute mai târziu, Hermannstadt a deschis scorul prin Yazalde. Atacantul portughez a reluat în plasă, din apropiere, tot în urma unei lovituri libere.

Lucian Dumitriu ar fi putut face 2-0 cu 10 minute înainte de pauză, când a scăpat singur cu portarul Meissner, însă a fost deposedat în ultimul moment de un adversar.

La 3 minute de la reluare, maghiarii ar fi putut egala în urma unei greșeli a goal-keeper-ului lui Hermannstadt, dar sibienii au fost salvați de Petrișor Petrescu.

Puskas Academy a egalat cu 20 de minute înainte de final, mingea șutată de Josip Knezevic fiind deviată, derutându-l astfel pe Novo.

Antrenorul Vasile iriuță a început meciul cu ”unsprezecele” Cristiano - Petrișor Petrescu, Ousmane Viera, Ionuț Stoica, Raul Opruț, Romario Pires, Afonso Taira, Lucian Dumitriu, David Caiado, Yazalde Gomes, Stephjan Plazonja. Pe bancă au fost Kevin  Rimane, Srdjan Luchin, Emanuel Novo, Ionuț Pop, Răzvan Dâlbea, Andrei Cordea, Daniel Offenbacher, Alexandru Vodă, Loren Niță, Sorin Bușu, Andrei Sântean și Biel Company.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

Comunicat de presa

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia