Tribuna
FC Hermannstadt câștigă un punct din deplasarea de la Sepsi
Ovidiu BOICA
1583 vizualizari
FC Hermannstadt câștigă un punct din deplasarea de la Sepsi

Echipa sibiană a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul disputat la Sf. Gheorghe cu echipa locală Sepsi. FC Hermannstadt este neînvinsă în play-out după 1-0 cu Chindia, 1-1 la Voluntari și rezultatul din această seară.
Vasile Miriuță a aliniat o formulă de echipă în care nu s-au regăsit Jo Santos, Debeljuh, Tiago Almeida, Rimane și Caiado, jucători care nu au putut fi folosiți deoarece nu au făcut și al patrulea test de Covid-19. În absența lor, Miriuță a jucat cu Cristiano - Vodă, Veira, I. Stoica, Opruț - Dâlbea, Pires - Petrescu, Cordea, Dumitriu - Ad. Bălan.
Gazdele au deschis scorul în minutul 25 prin Istvan Fulop.
La pauză, Miriuță a făcut trei schimbări, introducându-i în teren pe Luchin (în locul lui Stoica), Yazalde (Dâlbea) și Bușu (Cordea).
La un minut de la reluare Yazalde a restabilit egalitatea cu un șut sec din marginea careului mare.
Până la final, la FC Hermannstadt au mai intrat Dobrosavlevici (Ad. Bălan, minutul 73) și Tătar (Petrescu, min. 88).
În urma acestui rezultat echipa sibiană e pe locul 3 în play-out, cu 18 puncte. FC Hermannstadt nu va juca în etapa a IV-a, la mijlocul săptămânii viitoare, deoarece jucătorii lui Dinamo sunt în carantină după ce magazinerul echipei a fost depistat pozitiv cu Covid-19.

comentarii
1 comentarii

Bună ziua spectatorilor, sunt nelson și sunt pe cale să-mi împărtășesc mărturia aici, mama m-a prezentat la Marele Baba Ogbogo, când a descoperit că nu o pot rămâne însărcinată pe soția mea după 3 ani de căsătorie. Deci, acestea au adus atâtea probleme în căsătoria mea și au dus la un divorț. a spus ea, este foarte spiritual și poate face ca soția mea să se întoarcă din nou în bucurie și să putem avea copii împreună. La început, nu m-am îndoit până nu l-am contactat și apoi am aruncat vrăji puternice asupra mea și am făcut-o pe soția mea să se întoarcă. Și acum, suntem și fericiți cu copii minunați, chiar din ziua în care Marele BaBa Ogbogo a lucrat pentru mine și mi-a rezolvat problemele. Am făcut un jurământ puternic, atât timp cât trăiesc, voi continua să mărturisesc bunătatea marilor sale lucrări, iar cei de acolo care se confruntă cu relații și dificultăți conjugale ar trebui să-l contacteze rapid și să devină un martor fericit ca mine. I-am abandonat contactul aici, e-mail: greatbabaogbogotemple@gmail.com sau numărul său de WhatsApp. +2349020168697 ...

El a făcut ca fosta mea soție să se întoarcă la mine în bucurie

M-a vindecat de la un bărbat neputincios la un bărbat adevărat.
nelson
27.06.2020 18:35
Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia