Tribuna
PNL
Edy Iordănescu, replică acidă la adresa lui Papură, antrenorul Universității Craiova / "E o plantă care creşte la marginea lacului, a mlaştinilor"
Edy Iordănescu, replică acidă la adresa lui Papură, antrenorul Universității Craiova /

Oficialii și cei de pe banca Gazului Metan s-au supărat pe maniera de arbitraj a lui Horațiu Feșnic la meciul din prima etapă a play-off-ului, pierdut de medieșeni cu 2-1, punând înfrângerea pe seama prestației ”centralului” din Cluj-Napoca. La finalul întâlnirii, antrenorul Universității s-a arătat iritat de acuzele și protestele gaziștilor, numindu-i clovni.

”Nu mă surprinde nimic la clovnii de pe margine de acolo, așa fac tot timpul, pe mine mă interesează jocul, nu arbitrajul. E un circ total la Mediaș. Nici la circ nu mi-au plăcut clovnii, dar să-i văd pe ăștia de la Mediaș. Era lângă mine, ce, suntem la hochei? Vorbesc serios! Sunt oameni serioși care spun așa ceva? Nu mă surprinde nimic la clovnii de la Mediaș”, a declarat Papură la Digi Sport imediat după meci.

Replica antrenorului Gazului Metan, Edward Iordănescu, a fost cel puțin la fel de acidă. Tehnicianul a spus că, în opinia sa, ar fi momentul ca să se autosesizeze comisiile LPF și FRF

"În ceea ce priveşte poziţia omologului meu de la Craiova, aş prefera să nu-i răspund în mod direct şi am două motive pentru care fac asta. Unu, cred că este josnică declaraţia, ar trebui să mă cobor la un nivel mult prea jos şi m-ar condamna educaţia. Doi, cred că este un moment în care cineva trebuie să se autosesizeze şi să ia măsuri, pentru că astfel de derapaje nu fac cinste antrenorilor, în general. Nu fac cinste unui reprezentant al unui club atât de frumos şi de mare. De ce spun că ar trebui să se sesizeze şi mă refer la comisii? Pentru că s-ar crea un precedent. Toţi ne mai enervăm, toţi mai scăpăm câte o vorbă, mai avem ieşiri sau gesturi pe care ulterior să le regretăm. Trebuie cineva să se autosesizeze, pentru că vorbim despre o recidivă. După meciul de la Craiova, din campionatul regular, în condiţiile în care am pierdut jocul, eram supăraţi, eram cei neîndreptăţiţi, noi am fost decenţi, nu am comentat nimic, nu am adus atacuri către echipa gazdă. Pentru mine a fost o surpriză ieşirea domnului Papură de la acel moment, am tratat-o ca pe o ieşire la nervi, la presiune, miza foarte importantă, el nou în funcţie, am interpretat că a cedat presiunii.

Lucrurile nu sunt OK, nu pentru că ai atacat o persoană, măcar de mă ataca pe mine şi spuneam că are ceva personal cu mine... Ai atacat o bancă întreagă, vorbim de mai mulţi oameni care erau pe acea bancă şi e lipsă mare de respect. Întâmplarea face că am fost şi colegi la licenţa PRO şi mă gândeam că poate atacul e redirecţionat către mine şi e dat cu mantă, am înţeles că îi place snooker-ul, sau efectiv a fost o cădere nervoasă", a declarat antrenorul lui Gaz Metan, după care a trecut la ironii: "Totuşi, sunt şi lucruri pozitive care derivă din numele lui (n.a. Papură). Fac o paranteză şi sper să o trataţi ca pe o glumă. Papura e o plantă cu multe proprietăţi pozitive, chiar medicinale şi e o plantă care nu e foarte pretenţioasă cu mediul ei de trai, creşte şi la marginea lacului, a mlaştinilor... E destul de flexibilă şi se duce în funcţie de direcţia vântului, se adaptează foarte... Rămânem aşa cu impresia asta frumoasă despre planta papură şi nu despre poziţia omului Papură".

 

comentarii
1 comentarii

Buna,
Scriu pentru a vă informa că oferim împrumuturi private la o rată a dobânzii de 2%. Vă putem împrumuta să faceți afaceri, să gestionați o fermă sau orice doriți să faceți ca proiect. Contactați-ne direct prin e-mail: (sduplens@gmail.com)
Salutările mele cele mai bune
Laure
17.05.2020 12:22
Din aceeasi categorie
Forumul German

qhouse sibiu

Palatul Brukenthal Avrig

sevis

Vacanta Eurotrip
info
publicare anunturi
Licitatie publica

accentmedia