Tribuna
PNL
Edward Iordănescu, dorit pe banca naționalei Under-21!
Edward Iordănescu, dorit pe banca naționalei Under-21!
Antrenorul Gazului Metan ar fi fost contactat de președintele Federației Române de Fotbal și de alți reprezentanți ai forului de la Casa Fotbalului cu propunerea de a prelua naționala de tineret a României după ce Mirel Rădoi a fost avansat la reprezentativa mare. Iordănescu jr. a pua mai multe condiții, conform unor surse, și a promis că va da un răspuns că va da un răspuns după între ruperea campionatului.

 

Edward Iordănescu este dorit pe banca reprezentativei de tineret a României, postul fiind vacant după ce selecționerul Mirel Rădoi a fost avansat la prima echipă. Gazeta Sporturilor a scris, la finele săptămânii trecute, că tehnicianul Gazului Metan este în capul listei care-i mai cuprinde pe Florin Bratu, Adrian Mutu și Marius Măldărășanu.

Iordănescu junior ar fi al doilea membru din familia sa care va conduce una din echipele naționale, tatăl său fiind selecționerul priei reprezentative în trei rânduri. Conform aceleiași surse, fiul ”Generalului” ar fi fost contactat cu o ofertă clară de președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, dar și de oameni din anturajul acestuia, inclusiv șeful Comisiei Tehnice din cadrul FRF, Mihai Stoichiță.

Gazeta Sporturilor a mai notat că Edward Iordănescu ar fi amânat luarea unei decizii până la finalul anului, sau începutul lui 2020, când e întrerupt campionatul.

"Până în decembrie nu pot să iau nicio decizie pentru că suntem în plin campionat. Dacă aveți disponibilitatea să discutăm la finalul lunii decembrie, sau după terminarea Sărbătorilor, o vom face cu cea mai mare plăcere!", le-ar fi transmis oficialilor FRF antrenorul Gazului Metan.

Și, conform aceleiași surse, Iordănescu jr. ar intenționa să le solicite oficialilor FRF să poată pregăti, în paralel, atât echipa națională de tineret, cât și pe cea din Mediaș, cu mențiunea că, în perioada în care va fi la reprezentativa U21, toate atribuțiile sale la echipa de club să le revină ”secunzilor” săi, Flavius Boroncoi, Alexandru Radu și Ionuț Stelescu. De altfel, cu o situație asemănătoare s-a confruntat echipa din Mediaș în prima parte a sezonului din Casa Liga 1, când Edward Iordănescu a lipsit maimulte săptămâni, perioadă în care a fost supus unor investigații medicale, el ținând însă în peranență legătura cu ”secunzii” săi.

 

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
jidvei

qhouse sibiu

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia