Tribuna
De la Hermannstadt, în politică. Florin Acsinte s-a înscris în ALDE
De la Hermannstadt, în politică. Florin Acsinte s-a înscris în ALDE
Fostul fundaș al grupării de pe ”Municipal”, în vârstă de 32 de ani, nu și-a găsit încă o nouă echipă, dar a fost numit vicepreședinte al Organizației Județene Botoșani a ALDE.

 

Florin Acsinte nu și-a găsit încă echipă după despărțirea de Hermannstadt, produsă în vară, dar n-are timp să se plictisească. Fundașul de 32 de ani, care are peste 200 de jocuri în prima divizie din România, a intrat în politică, susține realitateadebotosani.net.

“Suntem prieteni foarte vechi, foarte buni prieteni, am jucat fotbal împreună. De fiecare dată l-am bătut şi m-a luat în echipa lui ca să câştigăm această campanie. Am încredere în dumnealui, am încredere în ceea ce a făcut la Cristeşti. Este pentru prima dată în politică, am mai avut discuţii cu alte partide dar dumnealui m-a convins“, a declarat Florin Acsinte despre cel care l-a determinat să facă acest pas, conform sursei citate.

Cu toate acestea, fotbalistul declară că nu are de gând să își abandoneze cariera și că este în tratative cu un club din România.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia