Continental
Tribuna
Cupa Berii, primul turneu organizat la Cireșica de la redeschiderea bazei sportive de minifotbal
b.o.n.
3507 vizualizari
Cupa Berii, primul turneu organizat la Cireșica de la redeschiderea bazei sportive de minifotbal

Baza Sportivă Cireșica, cel mai vechi teren de minifotbal din Sibiu, s-a redeschis în urmă cu aproape o lună, în cartierul Hipodrom IV. Noii administratori ai complexului s-au străduit să îl readucă la cele mai bune standarde pentru a găzdui meciuri de amatori (și nu numai), iar în săptămânile următoare vor avea loc primele turnee.

Sezonul se deschide cu Cupa Berii, un turneu la care înscrierile sunt în toi. Câștigătorii acestui turneu vor primi premii consistente din partea organizatorilor, inclusiv în bere de la sponsorul acestei competiții.

”Cupa Berii este prima competiție pe care o vom organiza aici, la Baza Sportivă Cireșica. Am fost contactați de mai multe echipe gata formate care și-au anunțat intenția de a participa la acest turneu. Suprafața de joc se prezintă în condiții foarte bune, iar asta nu poate decât să ne bucure. Mulți dintre cei care au jucat deja pe terenul nostru apreciază asta”, spune Adrian Baltador, administratorul bazei sportive din cartierul Hipodrom IV.

Baltador a creionat următoarea perioadă competițională, susținând că, până în toamnă, ”Cireșica” va găzdui alte câteva turnee care prezint interes în rândul sibienilor. ”O altă competiție va fi ”Cupa cartierelor”, la care - sperăm - se vor înscrie echipe repreentând majoritatea cartiereor din Sibiu. De asemenea, ne gândim la ”Cupa liceelor”, undeva, în toamnă, pentru că timpul e scurt acum, până la finalul anului școlar, apoi vine vacanța de vară. Vor mai fi și altele, dar pentru început e menționăm doar pe acestea”, a mai spus Baltador.

În paralel cu minifotbalul, ”Cireșica” le oferă amatorilor posibilitatea de a juca tenis cu piciorul, iar pe viitor administratorii complexului sportiv se gândesc să instaleze mai multe mese de tenis de masă. În plus, cei care urmăresc de pe margine - și nu numai - meciurile de minifotbal, aula dispoziție un bufet bine aprovizionat, cu o gamă largă de produse.

”Ne dorim să facem din ”Cireșica” baza sportivă care a fost pe vremuri. În zonă sunt foarte multe blocuri, e Cartierul Arhitecților, sunt mulți iubitori de mișcare, iar posibilitățile de a face sport sunt limitate. Tocmai de aceea încercăm să le oferim condiții cât mai bune aici. Pentru rezervări, suntem de găsit la numerele de telefon 0756/42.85.46 și 0744/55.56.29”, a încheiat Adi Baltador.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia