Tribuna
AFF
Claudiu Niculescu încă îl mai așteaptă pe Gele înapoi: ”L-am primi cu brațele deschise!”
Ovidiu BOICA
2559 vizualizari
Claudiu Niculescu încă îl mai așteaptă pe Gele înapoi: ”L-am primi cu brațele deschise!”

 

Antrenorul ”călăreților roșii”, Claudiu Niculescu, a declarat, în cadrul ”CSCTalks”, pentru pagina de Facebook a clubului, că regretă faptul că Jordan Gele, golgeterul echipei în sezonul trecut, cu șase reușite, a decis să caute o nouă provocare. ”Clau-gol” speră totuși că atacantul francez va reveni, în cele din urmă, la sentimente mai bune și se va întoarce la CSC 1599.

”Gele a fost, pentru noi, un jucător foarte important. Și-a făcut datoria, a fost marcatorul, un jucător foarte util echipei. Îmi pare rău că nu-l mai avem alături de noi. Mi-aș fi dorit să continue cu noi. Conducerea clubului, în special, a făcut tot ceea ce-a depins de ea pentru a-și prelungi contractul cu noi. Încheiase contractul cu noi în această vară, pentru că semnase doar pentru un sezon. Din păcate, pâîn acest moment nu a dorit să-și prelungească șederea (n.a. la Șelimbăr). Din păcate, dar totuși mai sperăm, poate, poate, poate în zilele următoare sau până vom pleca în Bulgaria se va răzgândi și va reveni alături de noi. L-am primi cu brațele deschise pentru că, repet, a fost un jucător util echipei în sezonul trecut și cred că ar fi foarte util echipei și în noul sezon. Dar, depinde exclusiv de el, dacă-și va dori să revină la noi și să continuăm împreună și în sezonul următor”, a declarat Claudiu Niculescu.

 

Mai așteaptă jucători

 

Claudiu Niculescu a adăugat că mai are nevoie de câțiva jucători, dar și că este mulțumit de cei care au venit până în momentul de față, în vara aceasta.

”Lotul încă nu este definitivat, încă suntem în căutări, mai suntem în discuții cu câțiva jucători pentru că trebuie să ne întărim și trebuie să avem concurență pe fiecare post în parte. Despre cei care au venit în această vară, sunt mulțumit de ei, de felul în care se prezintă până acum la antrenamente, sunt jucători în care am mare încredere, mi i-am dorit foarte mult la echipă și sunt convins că ne vor ajuta în sezonul care stă să-nceapă, practic. Sunt convins că vor da totul pentru acest club și mai departe rămâne de văzut ce vom mai putea aduce pentru că, repet, trebuie să ne completăm lotul, încă nu s-a încheiat perioada de transferuri, mai avem două sau trei posturi pe care ne dorim să le întărim”, a mai spus Niculescu.

 

Cantonament în Bulgaria

 

”Călăreții roșii” vor efectua, în această vară, un stagiu de pregătire în Bulgaria, unde accentul va fi pus pe pregătirea tehnico-tactică și unde vor fi susținute și câteva meciuri amicale.

Claudiu Niculescu a spus că un adversar va fi din primul eșalon al Albaniei, iar altul, cu o echipă românească, și anume Steaua, ”roș-albaștrii” fiind în cantonament, în Bulgaria, în aceiași perioadă.

Tehnicianul grupării din Șelimbăr a mai susținut că își dorește omogenizarea lotului în vederea sezonului care se anunță ”unul dintre cele mai puternice de Liga 2 din ultimii 15-20 de ani”.

”Va fi un cantonament unde vom pune mare accent pe pregătirea tehnico-tactică și pe meciurile amicale. Avem trei meciuri, deja datele sunt stabilite. Un adversar va fi o echipă din prima ligă din Albania, mai căutăm, în aceste zile, încă doi adversari. Probabil vom mai juca încă un amical cu o echipă din România care se află, în acea perioadă, alături de noi în cantonament, în Bulgaria. Va fi un cantonament în care, repet, punem mare accent pe această parte tehnico-tactică și trebuie să lucrăm foarte mult la omogenitate pentru că au venit câțiva jucători noi și vor mai veni și alții, în zilele următoare. Avem nevoie să omogenizăm pentru că ne-așteaptă un sezon extrem de greu. Cred că va fi unul din cele mai puternice sezoane de Liga 2 din ultimii 15-20 de ani. Așa că va trebui să fim pregătiți din toate punctele de vedere, să începem bine sezonul și să avem un parcurs cât mai bun în campionat”, a adăugat Niculescu.

 

Despre obiective

 

Claudiu Niculescu își propune ca echipa sa să câștige fiecare meci în viitorul sezon și este convins că va fi un sezon reușit pentru ”călăreții roșii”, încununat cu o calificare în play-off.

”Obiectivul meu, personal, este să câștig fiecare meci, asta îmi doresc și asta încerc să le transmit și elevilor mei. Noi trebuie să intrăm pe teren cu gândul doar să câștigăm. Că vom reuși, asta rămâne să vedem în sezonul nou care, repet, stă să-nceapă. Mai avem, practic, o lună. Sunt convins că vom face treabă bună împreună, eu împreună cu băieții, pentru că-i văd focusați pe ceea ce au de făcut, îi văd foarte dornici de a face performanță și ăsta e un lucru îmbucurător pentru mine. Îmi doresc, în primul rând, să-i ținem sănătoși pentru că avem mare nevoie de ei. Obiectivul, practic, este să terminăm pe locurile fruntașe. Vom vedea, la finalul sezonului, unde vom termina în clasament. Eu sunt convins că avem puterea de a ataca chiar și un loc în play-off, dar în primul rând trebuie să fimconștienți că fiecare meci e foarte important și trebuie să intrăm cu această mentalitate în teren, să câștigăm orice meci, împotriva oricărui adversar”, a mai spus Niculescu, antrenorul care are un mesaj și pentru suporteri, pe care-i așteaptă în număr cât mai mare la meciurile de-acasă ale Șelimbărului: ”Să fie alături de echipă, cum au fost și până acum. Să sperăm că vom veni cât mai aproape de casă, să sperăm că vom reuși să jucăm acasă cu adevărat și să vină la stadion, îi așteptăm cu mare drag la stadion, să susțină băieții pentru că ce pot să le promit e că vom face tot ceea ce va depinde de noi pentru a-i mulțumi meci de meci”.

 

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

pensiunea casa buna

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
AFF
Licitatie publica

ACCENT MEDIA