Tribuna
Cine este Albes, noul antrenor al lui Hermannstadt! A fost recomandat de Rivaldo!
Ovidiu BOICA
2398 vizualizari
Cine este Albes, noul antrenor al lui Hermannstadt! A fost recomandat de Rivaldo!
© europasur.es
După demiterea lui Vasile Miriuță, echipa sibiană va încăpea pe mâna lui Ruben Albes, primul antrenor străin din istoria ei. În vârstă de 35 de ani, ibericul i-ar fi fost recomandat Anamariei Prodan de celebrul Rivaldo. Albes antrenează de la 23 de ani și a promovat mai mulți jucători în Primera Division și prima divizie din Grecia.

 

FC Hermannstadt a reziliat contractul cu Vasile Miriuță și va fi pregătită, în ultimele 11 etape din play-out, de un antrenor spaniol. Ruben Albes i-ar fi fost recomandat Anamaria Prodan de către fostul jucător al Barcelonei, celembrul Rivaldo.

”Antrenorul a fost ales de Comitetul Director, eu îl reprezint și mi-am dat acordul. Îl recomandă mentalitatea și profesionalismul. E antrenor de la 23 de ani și eu mereu am mers pe mâna tehnicienilor de acest gen, tineri și cu personalitate. Că a fost vorba de Laurențiu Reghecampf, de Cosmin Contra, de Adrian Mutu, de Florin Bratu sau de Dan Alexa… Sunt convinsă că am făcut o nouă alegere potrivită”, a declarat Anamaria Prodan pentru ProSport.

Ruben Albes are 35 de ani (n. 24 februarie 1985) și deține Licența Pro. Albes se poate lăuda cu 150 de meciuri în Divizia B din Spania. El este la prima aventură în afara granițelor țării sale natale. Născut la Vigo, Ruben Albes a fost antrenor secund la Spain Novelda CF, Eldense, Real Valladolid B și Real Valladolid, iar antrenor principal, la Celta Vigo B și UCAM Murcia.

Printre jucătorii pe care i-a promovat în Primera Division, în ultimele 5 sezoane, se numără Aridane (Osasuna), Sergi Guardiola (Real Valladolid), Toni Villa (Real Valladolid), Brais Mendez (Celta Vigo) și Jose Arnaiz (Osasuna).

 

Antrenor secund și preparator fizic, tot din Spania

 

”Secundul” lui Albes, la FC Hermannstadt, va fi Ivan Cabezudo, acesta deținând, de asemenea, Licența Pro și fiind licențiat și ca analist video. Cabezudo a fost, vreme de 6 sezoane, antrenor principal la grupele Under 15, 17 și 19 la Real Valladolid, iar printre jucătorii pe care i-a promovat în prima divizie, în ultimii ani, se numără Anuar (Panathinaikos), Diego Albute (Real Madrid), Salisu (Real Valladolid).

Cu cei doi, la Sibiu vine și preparatorul fizic Toni Madrigal. Acesta a studiat la universitățile din Alicante și Valencia, este licențiat cu Licența UEFA A, a obținut un Master de specialist de înaltă performanță și are peste 200 de jocuri ca preparator fizic la Real Valladolid B, CD Eldense și Celta Vigo B. Madrigal este cofondator și CEO al companiei i3Sport, pentru performanță în sport și e primul fotbalist care i-a marcat 3 goluri într-un meci Barcelonei în secolul XXI.

 

comentarii
3 comentarii

Băiețașii ăștia din Spania au venit de 14 zile la Sibiu ....doar așa au putut fi prezentați astăzi !!! Lăsați vrăjala cu....Grecia....!!!
Doar prostănacul de Miriuță nu știa ce știau toți din club !!! Lucrătură adevărată....
Trăiască Cap de mop(ana) și pariorii (moldovenii ) ....felicitări conducerii (circ total ).La Sibiu am impresia că se joacă fotbal cu mingea de judo .
Felicitări acționarilor.
Sibian adev?rat
15.06.2020 22:35
Da da. Spaniolu' lu' peste! Ia banii si pleaca. La Cat de figuranti sunt SA vedeti ce echipa va face..WTF!¡!!!!
Yo
16.06.2020 16:06
Bună ziua spectatorilor, sunt nelson și sunt pe cale să-mi împărtășesc mărturia aici, mama m-a prezentat la Marele Baba Ogbogo, când a descoperit că nu o pot rămâne însărcinată pe soția mea după 3 ani de căsătorie. Deci, acestea au adus atâtea probleme în căsătoria mea și au dus la un divorț. a spus ea, este foarte spiritual și poate face ca soția mea să se întoarcă din nou în bucurie și să putem avea copii împreună. La început, nu m-am îndoit până nu l-am contactat și apoi am aruncat vrăji puternice asupra mea și am făcut-o pe soția mea să se întoarcă. Și acum, suntem și fericiți cu copii minunați, chiar din ziua în care Marele BaBa Ogbogo a lucrat pentru mine și mi-a rezolvat problemele. Am făcut un jurământ puternic, atât timp cât trăiesc, voi continua să mărturisesc bunătatea marilor sale lucrări, iar cei de acolo care se confruntă cu relații și dificultăți conjugale ar trebui să-l contacteze rapid și să devină un martor fericit ca mine. I-am abandonat contactul aici, e-mail: greatbabaogbogotemple@gmail.com sau numărul său de WhatsApp. +2349020168697 ...

El a făcut ca fosta mea soție să se întoarcă la mine în bucurie

M-a vindecat de la un bărbat neputincios la un bărbat adevărat.
nelson
27.06.2020 18:33
Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia