Tribuna
Campionul mondial de ciclocross en-titre, pe lista de start în Turul Ciclist al Sibiului 2020
b.o.n.
9927 vizualizari
Campionul mondial de ciclocross en-titre, pe lista de start în Turul Ciclist al Sibiului 2020

Mathieu van der Poel, campionul mondial de ciclocross en-titre, își va relua sezonul 2020 la Turul Ciclist al Sibiului. Echipa sa, Alpecin-Fenix, a confirmat că tânărul olandez va fi leaderul echipei aflate la prima participare în cea de-a X-a ediție a Turului, în 23-26 iulie. Van der Poel este triplu campion mondial la cilocross și câștigător al cursei Amstel Gold Race 2019. Cum etapele montane îi convin de minune olandezului, stilul lui de atac ar putea constiui deliciul spectatorilor la această ediție.

Alpecin-Fenix Cycling este o echipă cu talente multiple, care participă la competiții de înalt nivel în trei discipline diferite: șosea, ciclocross și mountain bike. La primul Tur Ciclist al Sibiului echipa a anunțat următoarea componență: Mathieu van der Poel, Floris de Tier, Kristian Sbaragli, Petr Vakoč, Gianni Vermeersch și Scott Thwaites.

comentarii
2 comentarii

BUNA ZIUA LA PULICUL GENERAL,
ma numesc Rodica, vreau sa folosesc acest mediu pentru a informa lumea despre cum m-am îmbogățit după ce mi-am vândut unul dintre rinichi la Spitalul Național Aditya Pradhan, Înainte am căutat un spital sincer pentru a-mi vinde rinichiul după atâția ani de trăind în sărăcie, până când mă întâlnesc cu un prieten major care m-a prezentat la spitalul ADITYA, negociem prețul și au acceptat să-mi cumpăr rinichii pentru 780.000 de dolari și mi-au plătit jumătate din plată înainte de a merge pentru operație.
Imediat după operație, îmi oferă soldul rămas al banilor și sunt încă într-o stare de sănătate foarte bună și sunt din nou mulțumit de viața mea, deoarece sărăcia este o crimă în timp ce banii sunt apărare.
Pentru cei care caută locul potrivit pentru a vă vinde rinichii și pentru a rămâne sănătos, puteți contacta spitalul ADITYA la
[ DR.PRADHAN.UROLOGIST.LT.COL@GMAIL.COM ]
Încă o dată, trebuie să folosiți ceea ce aveți pentru a obține ceea ce nu aveți și veți fi în continuare într-o stare bună și sănătoasă, deoarece sărăcia este o crimă, în timp ce banii reprezintă mijlocul de apărare, apelând acum la spital la
[ DR.PRADHAN. UROLOGIST.LT.COL@GMAIL.COM ]
RODICA
15.08.2020 00:05
BUNĂ ZI PULICULUI GENERAL,
ma numesc Adio prisoni, Iam din Romania
Vreau să folosesc acest mediu pentru a informa lumea despre modul în care m-am îmbogățit după ce am vândut unul dintre rinichi la Spitalul Național Aditya Pradhan. Înainte am căutat Spital sincer pentru a-mi vinde rinichiul după atâția ani de viață în sărăcie, până Mă întâlnesc cu un prieten important care m-a prezentat la spitalul ADITYA, am negociat prețul și au fost de acord să-mi cumpere rinichii cu 780.000 de dolari și mi-au plătit jumătate din plată înainte să plec pentru operație.
Imediat după operație, ei îmi dau soldul rămas din bani, iar eu sunt încă într-o stare foarte bună de sănătate și sunt fericit cu viața mea din nou, deoarece sărăcia este o infracțiune, în timp ce banii sunt apărare.
Pentru cei care caută locul potrivit pentru a vă vinde rinichii și pentru a vă menține sănătoși, puteți contacta spitalul ADITYA la
[DR.PRADHAN.UROLOGIST.LT.COL@GMAIL.COM]
Încă o dată trebuie să folosiți ceea ce aveți pentru a obține ceea ce nu aveți și veți fi în continuare într-o stare bună și sănătoasă, deoarece sărăcia este o infracțiune, în timp ce banii sunt mijloacele de apărare, apelând acum la spital la [DR.PRADHAN. UROLOGIST.LT.COL@GMAIL.COM]
RODICA
02.10.2020 16:51
Din aceeasi categorie
Muzeul Astra

SEVIS

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Comunicat Carmangeria Imperial final
Licitatie publica

accentmedia