Tribuna
BC CSU Sibiu pierde primul meci al finalei mici cu Rapid. A doua confruntare, luni seara, tot în Capitală
b.o.n.
2535 vizualizari
BC CSU Sibiu pierde primul meci al finalei mici cu Rapid. A doua confruntare, luni seara, tot în Capitală

 

Baschetbaliștii sibieni au ăierdut, în această seară, la o diferență de 11 puncte, scor 83-72, primul meci al finalei mici a Ligii Naționale, pe terenul Rapidului.
Prima repriză a fost una echilibrată, cu dese răsturnări de scor și multe rezultate de egalitate pe tabelă. Niciuna dintre echipe n-a reușit să se pună la adăpostul a două posesii, iar primul sfert a fost adjudecat de jucătorii lui Rinkevicius la limită (20-19).
Giuleștenii au reușit să se desprindă la +6 (37-31) în finalul reprizei, iar la pauza mare conduceau cu 39-34.
Din acest moment, doar Rapidul a mai avut avantaj pe tabelă și, după ce a câștigat cea de-a treia perioadă cu 24-17, în actul decisiv s-a intrat la scorul de 63-51.
Gazdele și-au făcut finalul liniștit după ce, în ultimele minute, s-au dus la +17 (76-59), pentru ca, în final, să se impună cu 83-72.
Pentru BC CSU au marcat Whelan (16 puncte), Pratt (12), Dragoste (10), Blumbergs (9), Barro (8), Marinelli (7), Uță (4), Ionescu (3), Gavriloaia (două) și Manchon (unul).
Cele două echipe se întâlnesc din nou, tot pe terenul Rapidului, luni seara, 15 mai, de la ora 20:00, după care seria se mută la Sibiu.
Revenim cu amănunte!

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Targul de Craciun

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA