Tribuna
BC CSU Sibiu are doi jucători la națională! Rareș Uță și Nandor Kuti, pe lista noului selecționer, Mihai Silvășan
b.o.n.
882 vizualizari
BC CSU Sibiu are doi jucători la națională! Rareș Uță și Nandor Kuti, pe lista noului selecționer, Mihai Silvășan
© Vali MACREA

 

Rareș Uță și Nador Kuti au fost convocați la echipa națională de seniori a României pentru fereastra FIBA World Cup 2027 Pre-Qualifiers din luna februarie, a anunțat clubul sibian pe site-ul bc-csusibiu.ro.
Pivotul Rareș Uță este, în momentul de față, cu o etapă înainte de Top 10, cel mai bun marcator al echipei sibiene, cu o medie de 13,2 puncte/meci, căreia îi adaugă 6,9 recuperări/meci, pentru 14.8 la eficiență. Pivotul lui BC CSU Sibiu a avut două meciuri la rând cu minim 20 de puncte marcate, în etapele a XIII-a și a XIV-a din Liga Națională.
Nandor Kuti se află la primul sezon în tricoul galben cu albastru și până în acest moment are cifre statistice de 7,1 puncte, 2,3 recuperări și 1,5 pase decisive în Liga Națională masculină de baschet.

© Facebook BC CSU Sibiu

Naționala mare a României va disputa primul meci din această campanie la Cluj, contra selecționatei similare din Luxemburg. Această partidă este programată pentru data de 22 februarie, ora meciului urmând să fie stabilită ulterior.
România are un nou selecționer. Mihai Silvășan, antrenorul campioanei en-titre ”U” BT Cluj, va debuta în această campanie drept antrenor principal al ”vulturilor”.comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Q House

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Magazin
Licitatie publica

ACCENT MEDIA