Tribuna
Alte două înfrângeri pentru Gaz Metan în cantonamentul din Spania. Selecționerii Rădoi și Mutu, prezenți la meciul cu Luzern
Alte două înfrângeri pentru Gaz Metan în cantonamentul din Spania. Selecționerii Rădoi și Mutu, prezenți la meciul cu Luzern
Echipa lui Edward Iordănescu a pierdut, vineri, cele două amicale susținute în cantonamentul de la Marbella. Gaz Metan a cedat cu 2-1 în fața celor de la Europa FC (Gibraltar) și cu 3-0 în fața elvețienilor de la FC Luzern.

 

Echipa medieșeană a pierdut ambele partide de verificare susținute vineri, la Marbella, o stațiune turistică aflată pe Costa del Sol, în sudul Spaniei. Gaz Metan a ajuns la trei înfrângeri în cantonamentul din orășelul de pe malurile Mării Mediterane, după ce, cu 3 zile mai devreme, pierduse în fața elvețienilor de la Lausanne cu 3-1.

Antrenorul Edward Iordănescu a folosit, în primul meci al zilei, o formulă de echipă formată din jucătorii care au evoluat mai puțin în campionat, excepții fiind doar Droppa și Cardoso. Pentru Gaz Metan au intrat pe teren Ricardo Batista - Romeo Roberto, Juel Thomas Nielsen, Răzvan Popa, Răzvan Trif - Lukas Droppa, Cristian Avram - Paul Costea, Sergiu Ciocan, Lucian Sîncelean - Dumitru Cardoso.

După o primă repriză fără goluri, Europa FC - liderul clasamentului primului eșalon din Gibraltar, echipă care a câștigat 11 din cele 12 jocuri de campionat, nu are nicio înfrângere și un golaveraj de 63-8 - a înscris de două ori în debutul actului secund. Medieșenii au redus din diferență la jumătatea reprizei, prin Sergiu Ciocan, dintr-o lovitură liberă. 

În cea de-a doua partidă a zilei, Gaz Metan a jucat în compania elvețienilor de la FC Luzern, locul 8 în prima divizie din Țara Cantoanelor. Edward Iordănescu a început jocul cu ”unsprezecele” Răzvan Pleșca - Marian Pleașcă, Ionuț Larie, Marius Constantin, Mihai Velisar - Boubacar Fofana, Neluț Roșu - Stephan Drăghici, Ely Fernandes, Nasser Chamed - Ioan Hora.

Luzern a deschis scorul prin Males, cu 7 minute înainte de pauză, iar Margiotta a făcut 2-0 la un sfert de oră de la reluare, dintr-o lovitură de pedeapsă. Eleke a stabilit rezultatul final în ultimul minut.

Cel de-al doilea meci al medieșenilor a fost urmărit de pe margine și de cei doi selecționeri ai naționalelor de seniori, respectiv tineret, Mirel Rădoi și Adrian Mutu.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia