Tribuna
Adi Văsâi se întoarce în fotbalul sibian, la FC Hermannstadt!
b.o.n.
5794 vizualizari
Adi Văsâi se întoarce în fotbalul sibian, la FC Hermannstadt!
Fostul atacant al Interului din anii '80, fost selecționer al naționalei U19, pe care a dus-o la un turneu final al EURO, Adrian Văsâi devine antrenorul echipei de U19 a grupării de pe ”Municipal”.

 

Adrian Văsâi se întoarce în fotbalul sibian și va fi antrenorul grupei de juniori U19 a grupării FC Hermannstadt. În vârstă de 58 de ani, Văsâi are o vastă experiență la nivelul juniorilor, în România, el fiind cel care a calificat naționala U19 la turneul final al EURO 2022.
Văsâi se va alătura unui staff de antrenori care îi mai include, printre alții, pe Marian Mărgărit, Adrian Demian sau Iulian Merintean și care este coordonat de Dorin Zotincă.
”Fost fotbalist extrem de iubit în Sibiu, experimentatul antrenor Adrian Văsâi se alătură proiectului nostru! De azi, Adrian Văsâi este antrenorul grupei de copii și juniori U19 #FCH. Văsîi va completa staff-ul AFC Hermannstadt la acest nivel, din care mai fac parte, printre alții, Marian Mărgărit, Adrian Demian și Iulian Merintean. Cu toții vor lucra sub coordonarea lui Dorin Zotincă, șeful Centrului de Copii & Juniori #FCH. În vârstă de 58 de ani, Adrian Văsâi a pregătit generația de jucători născuți în anul 2003 timp de aproape 5 ani, reușind în premieră o calificare la un turneu final de Campionat European U19. Aceasta a fost a doua prezență a tricolorilor la EURO, la acest nivel de vârstă, după cea din 2011, când România a participat din postura de țară gazdă. Adrian Văsâi este astfel unul dintre cei mai importanți antrenori de juniori din România din ultimii 20 de ani, fiind ultimul care a calificat o națională de juniori la o întrecere continentală. Ca antrenor, Adrian Văsâi a mai reuşit o calificare în sferturile Cupei României cu IS Câmpia Turzii (2003) şi o promovare în Liga I cu Liberty Oradea (2006). 
Este o zi mare pentru AFC Hermannstadt. Adrian Văsâi este cu noi, iar asta ne bucură foarte, foarte mult!”, este anunțul făcut de gruparea de pe ”Municipal” pe Facebook.

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Q House

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Magazin
Licitatie publica

ACCENT MEDIA