Tribuna
A început curățenia de vară! Mediașul renunță la Hora și Neluț Roșu
11060 vizualizari
A început curățenia de vară! Mediașul renunță la Hora și Neluț Roșu
După despărțirea de Edward Iordănescu și staff-ul său, Gaz Metan nu mai contează pe serviciile a doi jucători pentru cele 8 etape rămase din play-off. Ioan Hora, sosit în iarnă, de la FCSB, și Roșu, mijlocașul adus de Iordănescu în urmă cu un an, nu vor mai continua la Mediaș.

 

Doi dintre cei nouă jucători ai Gazului Metan cărora le expiră contractul pe 30 iunie, Ioan Hora și Neluț Roșu, nu fac parte din lotul cu care alb-negrii vor aborda meciul din această seară, de la Giurgiu, cu Astra. Aceștia nu au primit din partea clubului oferta de a-și prelungi înțelegerile până la finalul sezonului. Ambii jucători aveau clauză de prelungire, dar mai-marii grupării din orașul de pe malurile Tîrnavei Mari s-au decis să nu îi mai țină, conform Digi Sport.

Ioan Hora a venit în iarnă de la FCSB, la Mediaș, evoluând în 5 din cele 6 meciuri scurse de până atunci. El a înscris în singur gol, împotriva Academicii, la Clinceni, în victoria cu 3-2 a ”lupilor negri”.

Neluț Roșu a fost folosit în 21 de partide, dar de cele mai multe ori a intrat după pauză. Mijlocașul de 27 de ani a marcat un gol și un autogol în tot această perioadă.

Gaz Metan a renunțat și la ”secunzii” lui Edy Iordănescu, și anume Alexandru Radu, Ionuț Steșescu și Flavius Boroncoi. Ultimul s-a ocupat, în ultimele zile, alături de doi antrenori de la Centrul de Copii și Juniori al clubului, de pregătirea echipei până când aceasta va intra pe mâna colaboratorilor noului antrenor, Dusan Uhrin jr.

Ceilalți 7 jucători cărora le expiră contractul pe 30 iunie și care așteaptă propunerea clubului de a semna măcar până la finalul sezonului sunt Boubacar Fofana, Ely Fernandes, Sergiu Buș, Răzvan Pleașcă, Thomas Nielsen, Paul Costea și portarul Ricardo Batista.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

Medialcare24

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA