Tribuna
Astra film
Trucuri de Halloween. Ce machiaje se poartă şi care sunt cel mai uşor de realizat
Andra MARINESCU
3276 vizualizari
Trucuri de Halloween. Ce machiaje se poartă şi care sunt cel mai uşor de realizat
Pe 31 octombrie, în fiecare an, se sărbătoreşte Halloween-ul, o sărbătoare de origine celtică, preluată în zilele noastre de multe popoare din lumea occidentală. Specific acestui eveniment este dovleacul sculptat, care reprezintă Lanterna lui Jack. Cu ocazia acestei sărbători, copiii se maschează în vrăjitori, mumii sau alte personaje şi colindă pe la case întrebând „Trick or Treat?” (Păcăleală sau dulciuri?), ca o ameninţare că dacă nu li se dau dulciuri, persoanei colindate i se va juca o farsă. În alte ţări, Halloween este serbat prin parade şi carnavaluri.

De mai mulţi ani, românii sărbătoresc prin petreceri şi machiaje extravagante. Astfel, Halloween a devenit iute una dintre cele mai aşteptate manifestări ale toamnei.
Vrăjitoare, mumii, schelete, stafii, păpuşi, zombies, personaje de epocă, de cărţi sau din filme, super eroi, celebrităţi şi style icon-uri sunt printre cele mai populare costume de Halloween, arată one.ro. Potrivit aceleiaşi surse, partea cea mai bună este că nu ai nevoie de pregătiri în prealabil pentru a-ţi confecţiona un costum, întrucât un look desăvârşit poate fi realizat doar prin machiaj. Întrucât orice femeie are la îndemână un arsenal întreg pentru a se transforma în orice personaj doreşte.


Machiaj de schelet pentru Halloween
Poate unul dintre cele mai interesante şi mai populare tipuri de machiaj de Halloween este cel de schelet. Preferat de bărbaţi şi femei deopotrivă, acest look este uşor de realizat prin machiaj, folosind doar două nuanţe - alb şi negru.


Machiaj egiptean Cleopatra pentru Halloween
Cleopatra este de departe una dintre cele mai interesante femei din istorie, machiajul egiptean fiind o alegere foarte populară şi uşor de realizat pentru Halloween sau alte petreceri tematice.


Machiaj zombie petru petreceri de Halloween
Genul horror a inspirat de-a lungul timpului o sumedenie de machiaje potrivite pentru Halloween. Monştrii, zombie, fantome sau vârcolacii sunt doar câteva dintre opţiunile cele mai iubite pentru petrecerile tematice.


Machiaj Comic Book inspirat de Lichtenstein
Oricine o cunoaşte pe eroina lui Lichtenstein, iar partea bună cu acest look de Halloween este că nu îţi va schimba complet trăsăturile.


Machiaj Joker pentru Halloween
Un personaj celebru de film, Joker-ul din Batman, este preferat de foarte mulţi bărbaţi pentru petrecerile tematice din Halloween. Poate fi uşor de realizat folosind doar trusa de machiaj a iubitelor sau poate fi de-a dreptul înspăimântător realizat cu produse de efecte speciale.


Machiaj de epocă pentru Halloween
Personajele de epocă sunt deosebit de iubite de doamnele pasionate de istorie şi de decade de mult apuse. Poţi deveni foarte uşor un Flapper Girl specific anilor '20, Marie Antoinette sau te poţi transforma cu uşurinţă într-o veritabilă Pin Up girl, purtând un machiaj inspirat din decada anilor '40.


Machiaj vrăjitoare pentru Halloween
În continuare, conform one.ro, dacă vrei să obţii un look înspăimântător pentru Halloween, un machiaj de vrăjitoare este una dintre cele mai potrivite opţiuni.
Deşi este mai greu de realizat şi necesită mai multe piese şi îndemânarea unui make-up artist, acest machiaj este unic.


Despre sărbătoarea Halloween-ului
Conform wikipedia.ro, termenul Halloween reprezintă o variantă scoţiană a denumirii All-Hallows-Even („evening”), adică noaptea de dinainte de „All Hallows”. Până în secolul al XX-lea era scrisă şi „Hallowe'en”, eliminând „v”-ul şi scurtând cuvântul. Deşi sintagma All Hallows apare în engleza veche (ealra hālgena mæssedæg, „sărbătoarea tuturor sfinţilor”), conform Oxford English Dictionary (ediţia a doua) de la Oxford University Press, All-Hallows-Even a fost atestată abia la 1556.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

Imbunatatirea accesului..SMIS 125263

Asigurarea SMIS 125264

Transylvanian Grand Prix

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
turboclima
Licitatie publica

accentmedia