Tribuna
Supă cremă în 15 minute
Supă cremă în 15 minute

INGREDIENTE: un cub de unt sau câţiva stropi de ulei de măsline, o legătură de ceapă verde, tocată, trei dovlecei tocaţi, 200 g de mazăre cu păstăi (proaspătă sau congelată), 900 ml de supă de legume fierbinte, 85 g de năsturel, frunze de mentă, două linguri de iaurt grecesc.
MOD DE PREPARARE: Se încălzeşte uleiul sau untul într-o tigaie şi se adaugă ceapa verde împreună cu dovleceii şi se amestecă bine. Acoperiţi şi fierbeţi timp de trei minute. Adăugaţi mazărea şi supa de legume. Aduceţi în punctul de fierbere şi lăsaţi încă patru minute. Îndepărtaţi de pe sursa de foc, încorporaţi năsturelul şi menta şi amestecaţi până când acestea sunt ofilite complet.Treceţi amestecul printr-un blender până când prinde o consistenţă cremoasă, împreună cu iaurtul. Distribuiţi în boluri şi adăugaţi suplimentar iaurt dacă mai doriţi. Se serveşte caldă sau rece.
Poftă bună!

 





comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia