Tribuna
brukenthal museum
Sufleu de conopidă
Sufleu de conopidă

INGREDIENTE: două conopide, trei ouă, 400 gr. smântână, 200 gr. şuncă presată de pui, 300 gr. telemea, 10 gr. unt.
MOD DE PREPARARE: Desfaceţi conopida în bucăţi mici şi spălaţi-o. Puneţi la fiert, cu un praf de sare. Lăsaţi la răcit. Aşezaţi conopida, apoi, într-o tavă pe care o ungeţi înainte cu unt.
Bateţi ouăle şi amestecaţi-le cu smântână.
Radeţi brânza şi tăiaţi şunca în felii mici. Presăraţi deasupra conopidei, după care turnaţi smântână. Mai adăugaţi puţină brânză rasă.
Lăsaţi la cuptor timp de aproximativ jumătate de oră.
Poftă bună!

 





comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

targul de craciun

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
turboclima
Licitatie publica

accentmedia