Tribuna
brukenthal museum
Spaghetti cu avocado şi somon
Spaghetti cu avocado şi somon

INGREDIENTE: 200 g de spaghetti, un avocado (curăţat şi tăiat cuburi), două linguri ulei de măsline, un căţel de usturoi, un buchet mic de pătrunjel,o lămâie, 100 g de somon afumat (rupt fâşii).
MOD DE PREPARE: Gătiţi spaghetele în apă clocotită cu sare, urmând instrucţiunile de pe ambalaj. Între timp, plasaţi avocado într-un procesor de alimente, împreună cu uleiul, usturoiul, jumătate din cantitatea pătrunjel, suc de lămâie şi sare. Atunci când pastele sunt fierte, păstraţi 100 ml de apă din oală şi scurgeţi. Amestecaţi sosul de avocado cu pastele, somonul şi apa păs­trată. Asezonaţi după gust cu piper negru şi suc de lămâie. Se taie pătrunjelul rămas şi se presară deasupra.
Poftă bună!





comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

targul de craciun

Comunicat de presa policrom final

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
turboclima
Licitatie publica

accentmedia