Continental
Tribuna
Secretele de frumuseţe ale vedetelor. De la apă de trandafiri până la yoga şi maioneză
Liuba STARII
3882 vizualizari
Secretele de frumuseţe ale vedetelor. De la apă de trandafiri până la yoga şi maioneză
De fiecare dată când ne uităm la vedetele de la Hollywood ne întrebăm: "Oare ce folosesc ca să arăte atât de impecabil? Intervenţii estetice? Produse scumpe? Pastile magice?" Cât se poate de greşit. Cu toate că au o avere considerabilă celebrităţile de la Hollywood apelează la trucuri simple şi accesibile de frumuseţe, moştenite de la mamele şi bunicile lor.

Cindy Crawford, de exemplu, îşi începe ziua cu un smoothie din spanac, lapte de migdale, o jumătate de banană, pudră proteică, cacao şi mentă proaspătă. De asemenea, vedeta mărturiseşte că datorează frumuseţea sa exerciţiilor cardio, ciclismului şi alergatului.

Scarlet Johansson este fana oţetului de mere. Actriţa îl foloseşte pentru tonifierea tenului. Astfel, ea îşi echilibrează PH-ul pielii şi îi conferă un aspect luminos.
Pentru a scăpa de celulită, Halle Berry îşi face singură un scrub de cafea macinată şi loţiune de corp. Blake Lively a mărturisit că ingredientul ei preferat este maioneza. Actriţa aplică ulei sau maioneză pe jumătatea de jos a părului înainte de a întra la duş. Astfel, şamponul nu mai ajunge în cantităţi mari pe păr şi nu îl usucă atât de tare, încât să-l facă fragil.

Pentru a-şi menţine o dantură impecabilă, Catherine Zeta-Jones mănâncă un măr după fiecare masă. Ea explică că sucul de mere conţine anumiţi acizi care au rolul de a curăţa petele colorate de pe dinţi. De asemenea, Catherine înlocuieşte balsamul cu miere sau bere.

Mai puţin machiaj, mai multă apă

Printre secretele frumuseţii ale lui Jennifer Lopez se numără somnul, meditaţie de dimineaţă, dar şi stilul de viaţă sănătos. Interpreta nu fumează şi nu consumă cafea sau alcool. Bea ceai verde, multă apă şi se antrenează de trei ori pe săptămână.

"Pantera neagră" a podiumului, Naomi Campbell, practică yoga şi pilates. Se demachiază cu ulei de migdale şi apelează la ajutorul serumurilor pentru faţă. În plus, ea se demachiază cu ulei de migdale şi nu exagerează cu produse cosmetice.

Nimeni nu crede că Michelle Pfeiffer are o vârstă de 60 de ani. Asta pentru că vedeta este vegetariană şi foloseşte tratamentul cu venin de viespe. Cheia frumuseţii a Evei Mendes este un pahar de apă înainte de somn şi la trezire. De asemenea, actriţa foloseşte apă de trandafiri şi nucă de cocos în îngrijirea zilnică a tenului şi a părului. Julianne Moore evită soarele şi adoră uleiurile pentru faţă.

Secretul tinereţii actriţei Jane Fonda constă în disciplină şi un regim riguros de viaţă. Jane nu consumă sare, mănâncă după culori şi calculează caloriile după fiecare masă. Poate datorită restricţiilor şi somnului sănătos vedeta arată uluitor pentru vârsta ei de 81 de ani.

Demi Moore este fana măştilor pe bază de argilă, iar pentru exfoliere foloseşte mierea, zahărul brun şi uleiul de măsline. Pentru detoxificarea sângelui, Demi îşi face tratamente cu lipitori.

Uleiul de măsline rezolvă mai multe probleme

Sandra Bullock a descoperit o cremă miraculoasă împotriva ridurilor. Vedeta crede că crema pentru hemoroizi este un hidratant eficient pentru pielea sensibilă din jurul ochilor.

De ani buni, Sophia Loren îşi îngrijeşte tenul cu un amestec de ulei de măsline şi câteva picături de suc de portocale. Datorită acestui mix de vitamine şi antioxidanţi, Sophia străluceşte chiar şi la 84 de ani.

Dacă pe faţa lui Jennifer Love Hewitt apare un coş, starul îl tratează cu pasta de dinţi şi peste o noapte "inamicul dispare". Julia Roberts se plângea că se confruntă cu unghii moi, care se rupeau imediat. Pentru rezolvarea problemei respective, celebra pretty woman a apelat la uleiul de măsline, pe care îl încălzeşte şi îl aplică pe unghii, o dată pe săptămână. 

Foto: Anastasia Runova

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia