Tribuna
SEVIS
Nouă filme cu femei în rolurile principale, pe care trebuie să le urmărim
Liuba STARII
4335 vizualizari
Nouă filme cu femei în rolurile principale, pe care trebuie să le urmărim

Personajele principale din filme pot fi o sursă de inspiraţie pentru mai multe femei.  Amante iscusite, luptătoare curajoase, afaceriste isteţe, gospodine pricepute   şi eroine care salvează lumea ne captează atenţia şi ne arată mai multe laturi ale reprezentantelor sexului frumos. Le urmărim pe ecranele cinematografelor şi reuşim prin experienţele lor să găsim răspunsuri la diferite întrebări. Uneori, datorită exemplelor bune,  prezentate de actriţele talentate, prindem curaj şi încercăm să depăşim obstacole ale vieţii.   

"Mulan"

Mulan, o luptătoare curajoasă, inter­pretată de actriţa Liu Yifei, va apărea pe ecranele mari pe 27 martie. Acţiunea va merge pe urmele lui Hua Mulan, fiica unui bătrân luptător, care se deghizează în bărbat şi îi ia locul tatălui său în armata gata de luptă, cu ajutorul dragonului de încredere al familiei, Mushu.  

"Underwater"

Un echipaj de cercetători subacvatici trebuie să se îndrepte spre siguranţă, după ce un cutremur le distruge labo­ratorul subteran. În tot acest timp creaturi misterioase terorizează membrii echipa­jului la bordul staţiei de cercetare situată la şapte mile sub suprafaţa oceanului. Rolul principal este jucat de Kristen Stewart, iar premiera va avea loc pe 20 martie.

"Scandalul"

Bazat pe întâmplări reale, Bombshell este povestea câtorva femei care decid să-l înfrunte pe Roger Ailes, fostul CEO al Fox News SUA, acuzându-l public de hărţuire sexuală şi de menţinerea unei atmosfere ostile faţă de femei în birourile Fox News. Personajele feminine sunt interpretate de Margot Robbie, Charlize Theron şi Nicole Kidman. 

"Văduva neagră"

Aventurile Natashei Romanoff, perso­najul faimos din Universul Marvel, interpretat de  Scarlett Johansson, vor fi ecranizate, în premieră, pe data de 1 mai.

"Like a Boss"

Rose Byrne şi Tiffany Haddish sunt protagonistele comediei "Like a Boss", în care cele două, prietene de-o viaţă au împreună o firmă de cosmetice. Una e pragmatică, cealaltă îşi doreşte doar bani şi o viaţă de răsfăţ. Când firma începe să piardă bani, cele două caută o soluţie pentru a ieşi din impas. Abia acum prietenia dintre două firi complet opuse va fi pusă la grele încercări.

"Destul"

În filmul Destul! - un thriller obsedant, de mare clasă, regizat de Michael Apted, care o are în rolul principal pe Jennifer Lopez- o femeie obişnuită, terorizată de soţul ei posesiv, este nevoită să intre în luptă contra lui. Într-un război psihologic al nervilor şi al curajului, ea se transformă într-o neaşteptată eroină: o mamă devenită războinic, dorind să meargă până la capăt pentru siguranţa fetiţei sale. Lopez o interpretează pe Slim, o femeie muncitoare care crede că a întâlnit bărbatul perfect în Mitch (Billy Campbell), un om de afaceri bogat şi atrăgător. Ei încep o viaţă idilică împreună în suburbii, însă după naşterea fiicei lor Grace, Slim descoperă că Mitch mai are o faţă - un alter ego întunecat şi sufocant care trans­for­mă încrederea, dragostea şi liniştea conjugală în teroare şi ameninţare. Temându-se pentru fiica ei, Slim încearcă să scape de mariaj, însă Mitch o urmăreşte tot timpul. Ea îşi schimbă numele, înfăţişarea, identitatea şi se ascunde, numai pentru a nu fi urmărită din nou. Nimeni nu o poate ajuta, nici prietenii ei şi nici poliţia însăşi. Însă lui Slim i-a ajuns atâta frică şi alergătură.

"Vrabia roşie"

Dominika Egorova poate fi orice. O fiică devotată determinată să îşi apere mama cu orice preţ. Prim-balerină a cărei ferocitate a împins-o la limita absolută. O maestră a seducţiei şi manipulării. Atunci când cariera acesteia se termină brusc, Dominika şi mama ei se confruntă cu un viitor sumbru şi nesigur. Din acest motiv se trezeşte în situaţia de a fi manipulată pentru a deveni noul recrut al Şcolii Sparrow, o şcoală de servicii de informaţii secrete care îşi antrenează tinerii excepţionali în a-şi folosi corpul şi mintea pe post de armă. După ce îndură antrenamentul pervers şi sadic, ea devine cea mai periculoasă Vrabie pe care această şcoală a creat-o vreodată. Dominika trebuie să se obişnuiască cu noua ei identitate în care deţine puterea şi autocontrolul, pentru propria ei viaţă şi a celorlalţi de care îi pasă în faţa riscului, inclusiv a agentului american CIA care încearcă să o convingă că este singura persoană în care poate să aibă încredere.

"Pregătit pentru a ucide"

Scenaristul şi regizorul Brian De Palma menţine ritmul febril de la începutul până la sfârşitul acestui thriller lasciv şi extrem de sângeros. Acest film psiho-sexual cu atmosfera încordată este o poveste tăioasă despre pasiune, nebunie şi crimă, înspăimântătoare şi plină de suspense. Un psihoterapeut din Manhattan, dr. Robert Elliott (Caine) se confruntă cu cel mai terifiant moment al vieţii sale când un ucigaş psihotic începe să le atace pe femeile din viaţa lui (Dickinson & Allen) - cu o lamă furată chiar din cabinetul lui.

Disperat să îl găsească pe ucigaş înainte să mai aibă şi altcineva de suferit, Elliott este în scurt timp atras într-o lume întunecată, tulburătoare, plină de dorinţe infiorătoare.

"Match point"

Un tânăr instructor de tenis provenit dintr-un mediu modest, Chris Wilton (Jonathan Rhys-Meyers) se angajează într-un club frecventat de înalta societate londoneză. Se împrieteneşte rapid cu Tom Hewett (Matthew Goode) şi împarte cu el pasiunea pentru operă. Wilton începe să frecventeze familia Hewitt şi o seduce pe Chloe (Emily Mortimer), sora lui Tom. Este pe cale să se căsătorească cu Chloe şi să-şi schimbe statutul social, dar face cunoştinţă cu fermecătoarea logodnică a prietenului său, Nola Rice (Scarlett Johansson), o americancă venită în Anglia pentru a-şi încerca norocul ca actriţă.

Foto: Elena Sonyk


comentarii
3 comentarii

scrieti SI titlurile originale
alin
05.03.2020 19:54
Buna,
Scriu pentru a vă informa că oferim împrumuturi private la o rată a dobânzii de 2%. Vă putem împrumuta să faceți afaceri, să gestionați o fermă sau orice doriți să faceți ca proiect. Contactați-ne direct prin e-mail: (sduplens@gmail.com)
Salutările mele cele mai bune
Laure
17.05.2020 12:27
BUNA ZIUA LA PULICUL GENERAL,
ma numesc Rodica, vreau sa folosesc acest mediu pentru a informa lumea despre cum m-am îmbogățit după ce mi-am vândut unul dintre rinichi la Spitalul Național Aditya Pradhan, Înainte am căutat un spital sincer pentru a-mi vinde rinichiul după atâția ani de trăind în sărăcie, până când mă întâlnesc cu un prieten major care m-a prezentat la spitalul ADITYA, negociem prețul și au acceptat să-mi cumpăr rinichii pentru 780.000 de dolari și mi-au plătit jumătate din plată înainte de a merge pentru operație.
Imediat după operație, îmi oferă soldul rămas al banilor și sunt încă într-o stare de sănătate foarte bună și sunt din nou mulțumit de viața mea, deoarece sărăcia este o crimă în timp ce banii sunt apărare.
Pentru cei care caută locul potrivit pentru a vă vinde rinichii și pentru a rămâne sănătos, puteți contacta spitalul ADITYA la
[ DR.PRADHAN.UROLOGIST.LT.COL@GMAIL.COM ]
Încă o dată, trebuie să folosiți ceea ce aveți pentru a obține ceea ce nu aveți și veți fi în continuare într-o stare bună și sănătoasă, deoarece sărăcia este o crimă, în timp ce banii reprezintă mijlocul de apărare, apelând acum la spital la
[ DR.PRADHAN.UROLOGIST.LT.COL@GMAIL.COM ]
RODICA
15.08.2020 00:10
Din aceeasi categorie
Electrica Furnizare

publicare anunturi

Somarest

Q-House

Vacanta Eurotrip
info
Palatul Brukenthal Avrig
Licitatie publica

accentmedia