Tribuna
brukenthal museum
Cum să aveţi un look fresh, vara aceasta
Cum să aveţi un look fresh, vara aceasta
Un look fresh presupune mici investiţii. Editorii Cosmopolitan au realizat o listă cu câteva trucuri rapide pentru ţinute de vară fresh, care nu necesită multe minute de petrecut în faţa oglinzii.

 

Aşadar, atunci când purtaţi cămăşi largi, specialiştii în modă recomandă să contracaraţi aspectul oversize înnodându-le în talie sau descheind câţiva nasturi, pentru a subţia optic.

 

Dacă purtaţi o cămaşă bărbătească, largă, este recomandat să suflecaţi manşetele neglijent. Completaţi această cămaşă cu o piesă cu talie înaltă, precum o pereche de blugi slim fit sau o fustă vintage din denim.

 

Anii '90 au revenit

 

Apoi, editorii Cosmopolitan spun că outfiturile monocrome, inspirate de minimalismul specific anilor '90 au revenit în tendinţe de ceva vreme şi, deşi o ţinută compusă din cap până în picioare pe baza unei singure culori nu are cum să arate vreodată plicticos sau banal, puteţi totuşi să îi oferiţi un element extra care să o scoată în evidenţă. "Propunerea noastră pentru vara aceasta: o doză de neon, sub forma unui accesoriu într-una dintre nuanţele-vedetă ale sezonului (galbenul, oranjul, verdele şi rozul neon sunt mega pe val). Se potrivesc perfect cu tonuri neutre, precum bej, kaki, bleumarin sau maro", arată sursa citată.

 

Eşarfa-turban

 

Un alt truct pentru un look fresh este eşarfa transformată în turban. Aleasă într-o nuanţă potrivită, vă scoate în evidenţă tenul şi vă creează o ţinută simplă, dar uşor de vacanţă sau rafinată.

Pe lângă eşarfă, puteţi apela şi la o pălărie. Fără îndoială, o pălărie poate face schimbări mari într-un look. În plus, când optaţi pentru o pălărie nu trebuie să vă mai preocupe aranjarea părului. Vara aceasta, încercaţi pălării cu boruri mai largi şi asimetrice.

 

Genţile din pai - nu numai pentru plajă!

 

Când vine vorba de accesorii, la modă sunt acum genţile din pai. Poate că multe se gândesc că ele sunt strict de plajă, dar se înşală. O astfel de geantă aduce un aer de vacanţă ţinutelor de zi cu zi.

Potrivit editorilor Revistei Cosmopolitan, puteţi adăuga ţinutei jeanşi şi tricou, nişte şlapi simpli şi un colier cu scoici.

Un alt truc recomandat de specialiştii în modă este legat de purtatul sandalelor cu baretă. 

"Atunci când porţi pantaloni care coboară până sub nivelul gleznei şi sandale cu barete care se prind pe gleznă, leagă-le peste pantaloni pentru un look inedit - funcţionează perfect în cazul pantalonilor cu croială mai largă, nu şi în cazul croielilor slim", spune Cosmopolitan.

 

Bustieră sub cămaşă

 

Dacă sunteţi o fire mai îndrăzneaţă şi vă plac provocările, o bustieră purtată sub sub o cămaşă va fi cu siguranţă o idee bună. Conform aceleiaşi surse, cel mai simplu mod de a transforma o ţinută de birou într-una pentru mers în oraş, după terminarea programului, este să apelaţi la trucuri. Purtaţi o bustieră cu croială minimalistă pe sub o cămaşă masculină largă, iar seara descheiaţi nasturii.

 

O piesă colorată,secretul unui look proaspăt

 

Un alt mod de a ieşi  în evidenţă vara aceasta şi de a contura un look fresh, dar simplu, este combinarea unui blazer colorat la un outfit monocrom. O nuanţă veselă poate scoate din anonimat orice ţinută.

Dacă sunteţi adepta culorilor, puteţi pune o grămadă de culori pe voi. Important e să vă simţiţi bine. Căutaţi piese vestimentare şi pantofi sofisticaţi şi purtaţi combinaţia împreună, pentru a crea un efect cool!

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

targul de craciun

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
turboclima
Licitatie publica

accentmedia