Tribuna
Astra film
Ciorbă rusească
Liuba STARII
5310 vizualizari
Ciorbă rusească

INGREDIENTE: 1/2 ciolan de porc, un morcov, o rădăcină de pătrunjel, ţelină, 600 g varză albă, o ceapă, o sfeclă roşie, 500 g roşii, oţet din vin, 200 g smântână, mărar proaspăt. 

MOD DE PREPARARE: Ciolanul bine curăţat se pune la fiert într-o oală cu o cantitate mare de apă şi sare. Se lasă la fiert pentru 2-3 ore, până când se înmoaie carnea şi soriciul. Zarzavatul se dă pe răzătoare împreună cu ceapa şi sfecla roşie, iar varza se taie felii fine. Ciolanul se rupe în fâşii, iar în apa în care a fiert se adaugă zarzavatul împreună cu o crenguţă de cimbru şi varza tocată. Lăsaţi cioba la foc potrivit pentru 60 de minute, apoi adăugaţi sfecla roşie şi continuaţi fierberea pentru încă 30 de minute. La final adăugaţi roşiile date pe răzătoare şi 1-2 linguri de oţet din vin. Dacă este prea groasă, puteţi completa cu apă. Potriviţi gustul cu sare şi piper şi îndepărtaţi de pe sursa de foc. Dregeţi cu smântână şi presăraţi mărar tocat.





comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

Profesional PN

acedo

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
turboclima
Licitatie publica

accentmedia