Continental
Tribuna
Churros
Andra MARINESCU
3036 vizualizari

INGREDIENTE: 50 gr. unt, 125 gr. făină, 50 ml ulei, 250 ml apă, 1/4 linguriţă de sare, o lingură zahăr, esenţă de vanilie şi trei ouă.

MOD DE PREPARARE: Puneţi apa la fiert, împreună cu untul, zahărul, uleiul şi sarea. După ce începe să clocotească, puneţi făina şi amestecaţi. Lăsaţi să se răcească şi adăugaţi ouăle, pe rând, şi esenţa de vanilie.

Puneţi aluatul într-o formă de bastonaşe sau, de exemplu, stea (dacă aveţi formele necesare), după care aşezaţi în tigaie.

Prăjiţi pe ambele părţi, la foc mediu. Aşezaţi rezultatul pe şerveţele de bucătărie, într-un platou.

Pudraţi cu zahăr ori sos de caramel sau ciocolată.

Poftă bună!





comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia