Continental
Tribuna
Ce încălţăminte se poartă în acest sezon: de la saboţi, la pantofi cu vârf pătrat şi cizmuliţe
Andra MARINESCU
3574 vizualizari
Ce încălţăminte se poartă în acest sezon: de la saboţi, la pantofi cu vârf pătrat şi cizmuliţe
Odată cu temperaturile ridicate, reprezentantele sexului frumos îşi etalează noua garderobă, cea de primăvară-vară. Cu sandale, rochiţe colorate, pălării şi ochelari de soare cool. Când vine vorba despre încălţăminte, acesta este un capitol delicat, pentru că în fiecare an femeile trebuie să se înnoiască cu una-două perechi de sandale, pentru a fi în trend şi a se simţi, bineînţeles, bine, deoarece oricui îi plac cumpărăturile.

 

De asemenea, este important să alegem o încălţăminte cât mai confortabilă, lejeră, pentru a avea o zi uşoară.

Sezonul acesta se poartă, arată specialiştii Perfecte.ro, saboţii în toate formele şi culorile, pantofii cu vârf pătrat, cu animal print sau culori pastelate, cizmuliţe potrivite pentru oricare sezon, dar şi încălţăminte accesorizată cu pene.

Pantofii cu vârf pătrat

Pantofii cu vârf pătrat sunt recomandaţi de designeri celor care vor să experimenteze. Au un look rafinat, interesant şi, sunt, de asemenea, foarte comozi.

O ţinută de birou poate fi uşor accesorizată cu o pereche de pantofi cu vârf pătrat, încălţăminte ce se regăseşte în colecţiile din 2019 ale marilor case de modă.

Animal print şi culori pastelate

Animal print-ul este la modă şi în acest sezon. Pe podium, potrivit aceleiaşi surse, au apărut pantofii din materiale care imită blana de tigru, zebră, leopard, piton, ghepard, şarpe, dar şi vacă.

Culorile pastelate vor face, de altfel, furori în această perioadă. "Spuma mării" este preferată de designeri.

Nu în ultimul rând, putem alege pantofi în culori îndrăzneţe, precum galbenul strident sau portocaliul, care ne vor scoate, cu siguranţă, orice ţinută din anonimat.

ţinutele simple, combinate cu încălţămintea cu pene

Încălţămintea cu pene este recomandată doar celor care vor să accepte provocarea unui look excentric. O ţinută simplă poate fi uşor combinată cu o astfel de pereche de sandale ori pantofi, recomandată vestimentaţiei de birou ori ţinutelor de gală.

Aveţi, însă, grijă să nu exageraţi! Hainele simple pot fi accesorizate cel mai uşor cu încălţămintea cu pene!

Saboţii

Designerii recomandă pentu acest sezon şi saboţii în toate formele şi culorile. Încălţămintea decupată la spate, arată specialiştii Perfecte.ro, nu a ieşit niciodată din trend, fiind confortabilă oricând. 

În acest an există însă un fel de renaştere: apar saboţii eleganţi, comozi, cu toc, fără toc, cu vârf oval, ascuţit, pătrat, decupat şi nu numai. Diversitatea de stiluri, culori şi imprimeuri înseamnă că nu ai cum să nu găseşti unii pe gustul tău.

Cizmuliţe, oricând!

Conform aceleiaşi surse, în mod normal, optăm pentru cizme toamna şi iarna, însă designerii au dorit să încalce această regulă.

Aceştia propun mai multe variante de cizmuliţe lejere, care pot fi purtate şi atunci când vremea este mai caldă.

Mare parte din ele sunt gândite astfel încât să se potrivească cu o rochie de primăvară-vară.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia