Tribuna
Ce culori purtăm în sezonul următor? Primăvara aduce schimbări în dulapurile noastre!
Liuba STARII
1408 vizualizari
Ce culori purtăm în sezonul următor? Primăvara aduce schimbări în dulapurile noastre!
Primăvara vine cu nuanţe noi în garderoba noastră! Institutul Pantone a anunţat şase culori oficiale ale sezonului. Albastru clasic, roşu intens, oranj flamă, verde închis, albastru vintage şi galben iris vor înfrumuseţa colecţiile brandurilor mondiali şi vor anunţa schimbări în stilul femeilor.

Albastrul clasic

Institutul Pantone (autoritatea internaţională în domeniul culorilor şi al sistemelor de culori) optează pentru revenirea culorilor de bază, iar albastrul clasic a fost desemnat culoarea anului 2020. Nuanţa aceasta este asociată cu liniştea, calmul, încrederea şi stabilitatea reprezentantelor sexului frumos.

Roşul intens

Nu există nimic mai îndrăzneţ şi mai atrăgător decât o ţinută aprinsă. Roşul intens este culoarea preferată a femeilor fatale, care le scoate în evidenţă şi atrage privirile celor din jur. Cu siguranţă, nu este o variantă potrivită pentru persoane mai timide şi liniştite. Asta pentru că roşul inspiră seducţie, putere şi influenţă. Trebuie să ştiţi cum să o purtaţi şi ce expresie a feţei să aveţi.

Oranjul flamă

Oranjul flamă este sinonimul soarelui, energiei şi strălucirii. Este culoarea cheie a sezonului următor şi se regăseşte în colecţiile Prada, Botegga Veneta şi Jacquemus.

Verdele închis

Moştenitorii brandului Versace au optat pentru verdele închis în colecţia pentru primăvara-vara 2020. Denumirea oficială a nuanţei în catalogul Pantone este "Storm Green", ceea ce se traduce prin verde-furtună. Este o culoare asociată cu pădurile tropicale şi jungla.

Albastrul vintage

Albastrul vintage, de asemenea, se regăseşte în topul preferinţelor, specialiştii Pantone spun că această culoare reprezintă tradiţia şi stabilitatea şi aminteşte de nuanţa deschisă şi estompată de bleu denim vintage.

Galbenul Iris

Optimismul şi fericirea se regăsesc în galbenul iris. Este o nuanţă inspirată de o plantă sălbatică ce apare la începutul primăverii şi ne bucură ochiul cu tandreţea şi gingăşiei. Victoria Beckham a inclus-o în colecţia brandului de primăvară-vară 2020.

Foto: Elena Sonyk


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Luna arborilor

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia