Tribuna
Casa fiecărei zodii. De la lux, la vintage şi minimalism
Andra MARINESCU
3177 vizualizari
Casa fiecărei zodii. De la lux, la vintage şi minimalism
© www.homeaway.co.uk
Când vine vorba de amenajarea unei locuinţe, fiecare om şi-o decorează aşa cum simte şi după cum îl caracterizează. Personalitatea fiecăruia se simte în mobilă, în corpuri de iluminat, lenjeria de pe pat şi aşa mai departe. Editorii revistei Cosmopolitan au evidenţiat că fiecare zodie îşi decorează diferit casa.

Ce fac persoanele în zodia Berbec
De exemplu, cei care sunt în zodia Berbec iubesc minimalismul. Ei îşi agaţă, de pildă, tablouri abstracte pe perete, pun câteva perne pe podea şi au finalizat de mobilat un living. Se spune că persoanele în zodia Berbec sunt mai nonconformiste, iar când vine vorba de somn ei îşi amenajează dormitorul chiar şi pe podea, tot elegant, pentru a se simţi bine.
Taurii preferă luxul
Satinul este preferat de cei în zodia Taur. O lenjerie de pat din satin şi o cuvertură din catifea îi fac pe Tauri să se simtă bine. În privinţa prosoapelor, ei le aleg pe cele de cea mai bună calitate. Taurul iubeşte luxul şi nu face economie când se pune pe decorat. Alege ce îi place, neţinând cont de resursele financiare.
Fericire oriunde, pentru Gemeni
Fericirea Gemenilor vine din spontaneitate. Gemenii sunt bucuroşi, potrivit studiului Cosmopolitan, dacă se duc cu cortul în pădure, stau în natură, admiră răsăritul şi apusul. De asemenea, sunt fericiţi şi dacă stau într-un hotel de lux, de cinci stele, făcând o baie cu spumă.
Bucătăria lor este gândită în cel mai mix detaliu, iar luxul este definiţia clară a locului în care ei mănâncă.
Doar linişte pentru Raci
Racii preferă un colţ liniştit. La ei acasă, în bucătărie putem găsi o masă vintage, o canapea confortabilă şi o lampă care să le asigure lumina necesară.
Leul, mai comod
Când vine vorba de Lei, pentru ei cel mai important este dormitorul. Aici le place să îşi petreacă cea mai mare parte din timp, de aceea acordă o atenţie sporită acestui spaţiu. De multe ori, Leul îl umple cu strictul necesar: cu un birou, cu un televizor şi un dulap cu haine.
Feng - Shui pentru Fecioare
Fecioarele se focusează pe energie pozitivă. Un fel de Feng - Shui. Pentru ele, e importantă liniştea, de aceea aleg să îşi umple casa cu detalii care să le inspire o stare de calmitate, cu beţişoare parfumate şi cu lumânărele.
Balanţele, cam nehotărâte
Indecizie. Acesta este cuvântul care defineşte cel mai bine Balanţele. Persoanele în zodia Balanţă par întotdeauna indecise când vine vorba, de exemplu, de alegerea lenjeriei de pat, a culorii covorului sau a prosoapelor din baie.
Drama Scorpionilor
Potrivit Cosmpolitan, laitmotivul Scorpionului este drama. Un tablou imens în living, lenjerie de pat aurie din satin în dormitor, multe oglinzi şi marmură în baie sunt doar câteva dintre alegerile celor care s-au născut sub zodia Scorpionului.
Călătorie în casa Săgetătorului
Săgetotorii colecţionează suveniruri din orice loc. De aceea, în casa lor vom face, de altfel, o călătorie prin toată lumea. Vom putea întâlni nisip din Zakynthos, elemente de artă tribală sau o broască ţestoasă adusă din Grecia.
Ultimul etaj, rezervat Capricornului
Pentru Capricorn, e perfect să stea la ultimul etaj al unui bloc.
"Capricornul vrea întotdeauna să fie la ultimul etaj, acolo unde priveliștea e cea mai bună. Pentru el contează foarte mult o lumină bună, atât ziua, cât și noaptea. Prin urmare, perdelele vor fi transparente și lămpile sunt numeroase. Singurul aspect ciudat din casa unui capricorn este grădina de ierburi care ocupă întreaga tejghea din bucătărie", spun specialiştii Cosmopolitan.
Vărsătorii, iubitori de cărţi
Persoanele născute în zodia Vărsătorului sunt iubitoare de carte, în general. Au rafturi întregi de cărţi, teancuri de volume sub pat, în bucătărie, când gătesc, sau chiar în baie.
Cum arată o casă perfectă pentru Peşti
Ordinea în casă este preferată mai ales de Peşti. Pentru ei, casa perfectă înseamnă ferestre mari, multă lumină, pat moale şi canapea arătoasă.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

ADR CENTRU

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Pastravaria Laita
Licitatie publica

accentmedia