Tribuna
România la bucată

# Guvernul a anunţat că vrea să bage mărul în şcoli. Cu laptele ăla de la corn, va merge la fix ...ăstaa, pardon, va merge fix la doctor!

# O pisică a născut patru pisoi în sala de briefing a Guvernului. Uite că până şi după guvernanţii ăştia, tot rămâne ceva, în afară de taxe.

# Cică după căsătorie, bărbaţii prezintă un risc de trei ori mai mare de a se îngrăşa. Mariajul conduce la automulţumire, iar cercetătorii au descoperit mecanismul prin care fericirea poate duce la un exces de grăsime în zona taliei şi chiar la obezitate. Deci, ca să dai jos, un divorţ ajunge?

# "Ora Pământului" n-a avut succes în România. Şi nici măcar succesuri, câtă vreme consumul de energie a cam crescut. Ăsta-i primul semn c-o ducem destul de bine: nu vrea mai nimeni să părăsească ţara, devreme ce nu s-a înghesuit mai nimeni să stingă lumina!

# Udrea despre turismul pe litoral: "Nu avem mari şanse dacă nu înţelegem că nu mai merge cu şmecheria". Ba merge, aş zice. Că nu tre să fii prea şmecher să mergi şi vara asta, tot la turci sau grecotei.

# Fiindcă n-are nimeni europarlamentari ca noi, România a ajuns ultima în clasamentul prezenţelor în Parlamentul European. Jiji şi Vadim, capi de listă, semn că cine se aseamănă, se-adună. Vestea proastă nu e că ăia doi chiulesc, ci că, astfel petrec, din păcate, şi mai mult timp în ţară.

 # Alianţa Civică a Romilor din România s-a plâns la CNA că videoclipul "Plec pe Marte" incită la ură rasială întrucât Cheloo are tupeul să poarte un tricou pe care scrie "White and Proud 14" (Alb şi Mândru 14). Până la urmă, verdictul CNA a fost cât se poate de clar: nici vorbă de rasism, negru pe alb. E voie, deci, şi-n continuare să fii mândru că nu eşti negru ...ăsta, pardon, să fii mândru că eşti alb! Din câte umblă vorba, 14 ar fi dimensiunea pregătită de Cheloo în caz că, i-ar trece prin cap cuiva să-l acuze de rasism! În altă dezordine de idei, la cum sună, cred că piesa poate fi, mai degrabă, acuzată de mesaj rarisim!
# Şefului FMI i-a stat ceasul la ultima vizită în România. Mai exact în Parlament unde şi-a uitat ceasul, exact când sala era plină de parlamentari. Fireşte, că l-a recuperat două ceasuri mai târziu, dar ce credeaţi? Noroc că la noi în parlament e plin de oameni cinstiţi şi nu fură nimeni!

# Concluzia firmei care ne face brandul de ţară, după ce a cheltuit 400.000 de euro: „Trebuie să inventăm un brand puternic, robust şi complet diferit de altele". Păi, atunci, încercaţi cu Iftimoaie!

# Fraţilor, au învins! "Dictatorul" Sassu a fost învins şi alungat din TVR unde Boc vrea talk-show săptămânal cu românii. Culcer, Cristoiu şi Turcescu deschid "lista lui Turcan" pentru şefia TVR. Hmm, nu-i bine. Pe Culcer dac-o suni face microfonie, Cristoiu-i prea sâsâit - nici nu-mi imaginez cum va avertiza: "Ssst, atenţie se turnează!" - iar de Turcescu e suficient de ocupat să râdă Badea de el. Ca să n-avem vorbe: nu mai bine ar pune-o pe Turcan?

# Oamenii de ştiinţă de la CERN au pierdut un fascicul de particule. Experimentul care recrează Big Bang-ul se reia, anunţă Reuters. Ce fuşărai de ştire. Simt musai s-o completez: găsitorului recompensă!

# Cică Sarkozy cară după el un pupitru special pentru a nu părea mic de înălţime. Oare Boc ajunge să citească ştirea asta?

# Fostul ministru al Finanţelor Gheorghe Pogea a fost numit în Consiliul de Administraţie al CEC, până în mai 2011. Oare lui Vlădescu ce-or să-i dea?

#Teo Trandafir este candidatul PDL la Colegiul 19, unde se bate cu Liliana Ghervasuc Mincă (PSD-PC), fostă şefă de la Loto. La greutatea ei, sper că Teo n-o face aşa într-o Hoară ...ăsta, pardon, într-o doară. Mai ales că PSD-ul s-a şi repezit s-o sune pe Tanţa, Luciu fiind deja luată! La UDMR, se ştie!comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Infinity Ink. Photography

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia