Tribuna
PNL
România inclusă de Booking.com în clasamentul celor mai primitoare 10 ţări din lume!
România inclusă de Booking.com în clasamentul celor mai primitoare 10 ţări din lume!
Când te bagă în seamă un gigant ca Booking, e semn bun. Iar când asta se întâmplă datorită comentariilor exprimate de turiştii care ne-au vizitat ţara e semn şi mai bun. Şi mai bun fiindcă aici nu mai e loc nici de fofârlici, nici de sforăreli de ocazie. Ce zice turistul aia e, rămâne scris. Văd şi alţii şi nu prea ai cum să o dai la-ntors.

 

România a fost inclusă în clasamentul celor mai primitoare 10 state din lume, realizat de platforma Booking.com în baza părerilor exprimate de vizitatori.

Este cel de-al şaptelea an consecutiv când platforma premiază proprietăţile găzduite în funcţie de comentariile clienţilor.

În acest an, 759.845 de proprietăţi din 219 ţări şi teritorii au fost premiate de Booking. În funcţie de ponderea facilităţilor de cazare premiate în totalul proprietăţilor disponibile în fiecare ţară, Booking a realizat, pentru prima dată, un clasament al celor mai primitoare ţări, printre care se regăseşte şi România.

Alături de România, din clasament fac parte Austria, Cehia, Polonia, Noua Zeelandă, Taiwan, Ungaria, Irlanda, Serbia şi Grecia.

Fără a raporta la numărul total de proprietăţi disponibile în fiecare ţară, cele mai multe premii au fost primite de Italia, Spania, Franţa, Germania, SUA, Croaţia, Marea Britanie, Rusia, Polonia şi Brazilia.

Grupul Booking Holdings (fost Priceline) este lider pe piaţa soluţiilor online destinate călătoriilor. Principalele branduri ale companiei sunt Booking.com, Agoda, Priceline, KAYAK, Rentalcars.com şi OpenTable. Parte a grupului omonim, Booking.com are circa 17.000 de angajaţi în 70 de ţări. În prezent, platforma oferă turiştilor o listă cu peste 29 de milioane de facilităţi de cazare din 229 de ţări.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

management dirigentie inofrmare

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia