Tribuna
PNL
Poveşti de la radio, cu Andy Popianoş
Radio în Sibiu
Radio în Sibiu

Bun găsit! Amintirile radioului în oraşul nostru şi noutatea acestui segment ajung să dea titlul de astăzi.
 
Iar dacă întrebarea care-ţi vine instant în minte este "de ce?", permite-mi să încerc să mă explic. În aceste rânduri am încercat să transmit atmosfera de început, poveştile fiecărui invitat, scoţînd în evidenţă diferite detalii ale perioadei în care petreceam mai mult timp în studio decât acasă. Vremea a trecut însă, iar atunci nu mică mi-a fost mirarea să descopăr că tot pe acest lucru se pune accentul în anumite cazuri - ceea ce m-a făcut să mă gândesc la organizarea lucrurilor din timp, ori la capacitatea de a crea un program şi de a-l susţine cu adevărat. Dar poate că n-am privit situaţia cum trebuie, iar aşteptările mele au fost prea mari - cum s-ar putea spune - deoarece realitatea mi-a demonstrat de fapt cum stau lucrurile. Departe de mine gândul să critic ori să laud ceva anume, privind întreg tabloul, am observat imperfecţiunile detaliilor iar următorul pas a fost să mi se arate că de fapt eu nu mă pricep la detalii. Mă bucur că ne înţelegem printre rânduri. Revenind.
Pentru a fi sigur că poţi urca pe munte - am explicat şi celor mai mici -  e nevoie să cunoşti paşii traseului care te vor duce la vârful respectiv. Îţi faci planul şi urmând paşii, nu ai cum să dai greş. Mă bucur că am întâlnit acest spirit la toţi invitaţii poveştilor de la radio, indiferent că au lucrat la Cinemar, Activ ş.a.m.d. Ei - când nu ai nici o sigranţă, în panoul de siguranţe - glumeam şi la radio, lăsând urechile fiecăruia să-nţeleagă ce am vrut să zic ori la ce am făcut referire în acele momente. Şi la fel am să fac şi acum, chiar dacă povestea este scrisă şi nu se aude la radio. E mai bine aşa.
Rămân la ideea - învăţată de la oameni mai mari - că unele lucruri e bine să le spui, dar altele e mai bine să rămână la tine  - parcă aşa era vorba aia, nu?!
Am scris aceste lucruri din convingerea că ce am vrut să spun s-a înţeles. Alte poveşti de la radio spuse de către oameni care au lucrat sau lucrează în faţa unui microfon se vor „auzi” data viitoare, până atunci însă, vă mulţumesc.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

management dirigentie inofrmare

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia