Tribuna
PNL
Poveşti de la radio cu Andy Popianoş: Radio cu Bebe Fier (3)
Bun găsit! Am aflat data trecută că "trăgeam muzică de pe alte casete". Povestea de radio de astăzi continuă.

 

"Mai făceai nişte şpârle, că bani de unde la radio?!" şi am impresia că am mai auzit asta. "Era un hobby şi până la urma urmei a trebuit să îmbin utilul cu plăcutul, să faci şi bani din aşa ceva dacă se poate. Şi mai trăgeai muzică pe alte ca­sete şi rezolvam - făceam bani de pe casetele care ne veneau nouă".

Cât era o casetă? Am simţit eu nevoia să întreb, deoarece aflu şi eu o noutate "Dar nu mai ştiu să îţi spun" îmi răspunde Bebe "cât să ne luăm şi noi un pachet de ţigări, că atunci ne ascundeam pe sub masă şi un suc...da ăla a fost în­ceputul. După aceea am continuat cu doar ora exactă, emisiuni". Şi din nou aud de deckul cu auto­reverse "mai tot spălai la capul ăla de redare cu spirt şi îl rezolvai cumva. Dacă se strica ăla era tragedie. Cădea emisia, era gata".

Am mai aflat de la Bebe că era prezent în studio. "Eram înainte cu o oră de începerea programului, "îmi pregăteam speech-ul când am început să vorbesc. Ştiu că am început cu un Service by Night sau cu o duminică seara când nu era aşa ascultat - aaaah gata ştiu. Erau tot aşa băieţii într-un chef la barul de lângă biserica din groapă - acolo se asculta 67.85 FM. Nu mai ştiu cine era în emisie, cred că Nicu Crişcă era - dacă nu mă înşel. Şi            l-au sunat băieţii să-l invite şi pe el, eu eram în studio - Fieruţ. Că eu eram Fieruţ - era Fieru' şi Fieruţ. Rămâi aici că eu mă duc că m-au chemat băieţii. Bine. Dar nu vor­beşti, doar ora exactă. Ţin minte că parcă am fost sunat...că pot să zic şi ce vreau eu pe post doar să nu fie... să fie ceva citeţ" zâmbeşte Bebe. "Am luat o ştire de acolo şi m-am apucat - nu mai ştiu ce - N' Sync, Backstreet Boys era pe vremea aia - cum că Nick Carter nu ştiu ce a făcut şi aşa nah. Aia mi-a picat în mână, aia am zis, am şi legat cu o piesă că eram isteţ", râde Bebe "şi am dat o voce - să zic aşa - pe radio şi am fost sunat după aceea. Că ce fain te auzi - mie mi se părea că mă aud ca din... Nu se poate să mă aud aşa. Josnic. Pentru mine. Mai stai un pic, mai nu ştiu ce, am primit indicaţii de la margine, mai "dă ceva".  Mai lăsaţi-mă un pic, să îmi fac speech-ul, să citesc ştirea, să mi-o pregă­tesc în cap să...Şi am continuat. Am tot continuat cu ele" observ încân­tarea lui. "Şi aşa încet, încet am intrat în Service by Night şi am rămas - dacă nu mă înşel eu cu Radu Gândilă am rămas noi acolo, noi am dus greul. Ţelul era să ajung la Friday Service by Night că aia era cea mai ascultată emisiu­ne, dacă nu mă înşel". Eu nu mai ştiu am ţinut să-i spun lui Bebe "dar tu în perioada aia nici nu ştiu dacă erai, tu erai la Activ dacă nu mă înşel" spune Bebe Fier, iar cu asta încerc şi eu să închei. Povestea va continua, deoarece mai avem de aflat de la Bebe Fier multe. Pentru că ai citit povestea de radio de astăzi îţi mulţumesc.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

management dirigentie inofrmare

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia