Continental
Tribuna
Poveşti de la Radio Contact, cu Andy Popianoş (VI)
Radio Contact 91.8 FM

Bun gãsit! Fiecare poveste are ceva ce cu greu poți contura. Nu-i așa ?! Cuvintele folosite în poveștile de la radio sunt atent alese de cãtre fiecare invitat. Cãlin Anton este cel care-și va aminti de Radio Contact pe mai departe:

 “Multe amintiri plãcute și [...] am rãmas cu spiritul acela – Radio Contact, unde aveam o concurențã foarte puternicã de la Radio Cinemar.” hopa – am yis eu. “Da, ei au venit înaintea noastrã – din Baia Mare – și țin minte cã am fãcut și douã meciuri de baschet cu ei – pe atunci era și Horațiu Floca la ei – bineînțeles cã am câștigat ” își aduce aminte Cãlin Anton, care mi-a mãrturisit cã ei ca și colegi de radio încã se întâlnesc anual “și
depãnãm împreunã amintri chiar cu Cristina din Statele Unite ale Americii, Romana din Olanda”. Oameni, am completat eu “Sincer, surprinzãtor cã mulți alții nu-și mai gãsesc timp nici sã se vadã cu prietenii, noi reușim totuși sã ne adunãm mãcar o datã pe an și e super OK ” Revenind la sala de sport a Clubului Sportiv Școlar „acolo-mi și desfãșor activitatea mai nou, în aceeași perioadã când eram la Radio Contact țin mkite cã nu aveam voie sã dãm dedicații, dar eu eram mai non-conformist. Și cu playlistul greu m-am obișnuit, adicã veneau melodiile pe calculator – astea trebuie date. Și eu mai schimbam, surprinzãtor este cã alți colegi sã fi schimbat mai mult ca mine cã pe ei îi certa Liviu (Liviu Lomotã nr) pe ei îi certa mai mult, pe mine parcã doar o datã m-a prins, fiecare aveam gusturile noastre. La începuturi, fiecare animator avea un stil aparte. pentru cã difuza un anumit segment de muzicã, celãlalt venea cu altceva, Sebastian venea cu rock-ul lui, deci era o infuzie de stiluri și de muzici care plãcea. Eu zic cã plãcea mai mult decât ce s-a întâmplat dupã, play-listurile veneau de la București cu muzica, erau pe orã, pe minute și-ți spunea ce sã pui...intervenție, jingle, intervenție, jingle, accapella ” zâm­bește Cãlin Anton “Oricum atunci era foarte greu de lucrat, în sensul cã aveam șase deckuri, trei în stânga, trei în dreapta, trei pentru reclame, jingle și altceva, dupã care derulai niște melodii, trebuia sã vii veșnic pregãtit”, era mult de derulat am completat eu fiindcã știu din proprie experiențã “era mult de derulat, țin minte cã și cu degetul poziționam caseta ca sã prindem exact începutul melodiei. Nu aveam voie sã facem pauze, deci era ordine și disciplinã”, râde Cãlin Anton “Știu cã mergeam cu colegii – noi n-am avut conflicte așa majore sã bubuie studioul – la aniversãri, la deschideri, la ” unde vã chema orașul am completat eu ideea expusã de Cãlin Anton care continuã sã învețe oamenii orașului ce bine ne face sportul și în ziua de astãzi.”Am devenit antrenor de baschet, am rãmas aproape de fenomen, lucrez cu copiii, m-am dedicat sportului și am ajuns la un nivel la care antrenorii români pot sã ajungã.”, spune vocea de la Radio Contact. Vom afla mai multe despre ce a însemnat radioul din partea altor invitați și data viitoare.

Mulțumesc

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia