Tribuna
PNL
Geniu la 12 ani:
O elevă din Marea Britanie are un IQ mai mare decât Albert Einstein şi Stephen Hawking
O elevă din Marea Britanie are un IQ mai mare decât Albert Einstein şi Stephen Hawking
O elevă din Marea Britanie, în vârstă de 12 ani, are un IQ de 162 de puncte, mai mult decât cei mai cunoscuţi savanţi ai ultimilor 100 de ani, precum Albert Einstein şi Stephen Hawking, care au doar 160 de puncte.

Nicole Barr a obţinut cel mai mare scor la testul de inteligenţă MENSA, 162 de puncte, intrând astfel în topul celor mai inteligenţi o sută de oameni din lume, potrivit tabloidului Mirror.
Fata a declarat că rezultatul de la testul de inteligenţă a fost unul neaşteptat chiar şi pentru ea. Nu i-a surprins însă pe părinţii copilei care spun că de la o vârstă fragedă ea depista greşeli gramaticale în reviste sau ziare. „Este o un copil foarte, foarte muncitor. După orele de curs participă la clubul pentru efectuarea temelor şi nu lipseşte niciodată”, a spus mama fetei, în vârstă de 34 de ani. Mama spune că fata ei vrea să urmează liceul şi universitatea şi să devină medic pediatru.
Faptul că Nicole Barr are un coeficient de inteligenţă foarte mare are şi consecinţe pentru ea: tot mai mulţi colegi îi cer acum să îi ajute la teme.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

anunt de intentie consultanta

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia