Tribuna
Sevis
Lumea ca bâlci: "Ea îmbrăca vedetele pe care soţul său le dezbrăca!"
N. I. DOBRA
1814 vizualizari
Lumea ca bâlci:

Vă mai amintiţi de scandalul provocat de unele vedete de cinema care l-au acuzat pe renumitul şi bogatul producător evreu american Harvey Weinstein de hărţuire sexuală? La câteva zile după ce ziarul "New York Times" a publicat declaraţia lui Ashley Judd,  Georgina,  soţia lui Weinstein, a anunţat că divorţează. Mulţi cred că aceasta ştia mai de mult de  comportamentul soţului cu actriţele pe care le promova,  dar a închis ochii,  fiind direct interesată de propria-i afacere,  fiind creatoare de modă şi având - datorită influenţei lui Harvey - printre cliente multe dintre celebrităţile de la Hollywood. Cu alte cuvinte, femeile pe care Georgina le îmbrăca,  soţul ei le...  dezbrăca.

Istoria celor doi este tipică acelei societăţi şi merită să v-o rezum.

Georgina Rose Chapman s-a născut în 14 aprilie 1976,  la Londra,  fiica lui Brian Chapman,  coproprietar  al companiei de cafea Percol,  multimilionar, şi a Carolinei Wonfor,  jurnalistă. A învăţat la Colegiul de elită Marlborough, unde a învăţat şi o "oarecare" Kate Middleton,  viitoarea soţie a lui William, Duce de Cambridge, al doilea în ordinea succesiunii la tronul Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord!

Georgina şi-a continuat studiile la Colegiul de Artă şi Design de la Chelsea,  a fost iniţial fotomodel,  a căpătat câteva rolişoare în filme de televiziune, a făcut şi clipuri publicitare. În 2001 a început ca designer de îmbrăcăminte, apoi, în 2004,  împreună cu o colegă de facultate, Karen Craig,  au lansat casa de modă "Marchesa". Atunci l-a cunoscut pe Weinstein. Ea nu avea încă 28 de ani,  el avea 52,  era divorţat şi tată a trei fete. Se pare că,  în ciuda diferenţei mari de vârstă,  s-au înţeles,  probabil şi din interesul tinerei femei faţă de omul în plină vogă,  cu relaţii sus-puse şi cu o avere considerabilă. S-au căsătorit în 15 decembrie 2007,  făcând o nuntă di granda,  cum le place şi îmbogăţiţilor de pe meleagurile noastre. Bineînţeles,  cum spuneam,  casa de creaţie a Georginei a început să fie asaltată de toate actriţele care doreau să intre în graţiile producătorului de filme. Se pare că şi în dormitor lucrurile mergeau bine,  fiindcă,  în 2010, li s-a născut o fiică, India Pearl, iar trei ani mai târziu, un fiu, Max Dashiell Robert. Cuplul trăia pe picior mare, între New York - unde aveau o casă în cartierul şic West Village, din Manhattan - şi reşedinţa din Vestport, Connecticut. Membru marcant al Partidului Democrat, Weinstein a organizat aici o seară pentru strângerea de fonduri, necesare campaniei electorale a lui Barack Obama.

Prima fisură în mariajul lor s-a produs în 2015, când starul filipinezo-italian Ambra Battilana Gutierrez l-a acuzat de hărţuire sexuală. Gurile rele au afirmat, la momentul respectiv, că Weinstein a plătit-o pe... pârâcioasă, iar aceasta şi-a retras plângerea.

Tabloidele au exploatat situaţia, dar Georgina s-a făcut că-l crede pe soţul ei, care i-a explicat că e o încercare de a-l discredita în faţa opiniei publice, făcută de cei invidioşi pe succesele filmelor "lui". Dar, cum spuneam, aceleaşi guri rele o bănuiesc pe Georgina că a acceptat situaţia în beneficiul propriei afaceri.

Acum, cu divorţul,  pe care femeia l-a "negociat" la sânge, Georgina va primi de la fostul soţ între 15 şi 20 de milioane de dolari, bani care nu-i strică,  fiindcă aceiaşi bârfitori îi prevăd falimentul casei de modă "Marchesa" în mai puţin de doi ani!

În Statele Unite, orice-i posibil, iar între glorie şi decădere nu-i decât un pas.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Staer

A.D.I. Eco Sibiu

Ghid informativ clienti EFSA

Vacanta Eurotrip
info
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia