Tribuna
PNL
La Antena 1, Moş Crăciun o aduce pe Răduleasca
La Antena 1, Moş Crăciun o aduce pe Răduleasca
Deşi locuieşte de aproape de un an şi jumătate la Monaco, Mihaela Rădulescu nu s-a rupt complet de televiziunea din România. La fel ca şi anul trecut, ea va realiza două emisiuni speciale de Crăciun şi de 1 ianuarie pentru Antena 1, scrie agentiadepresamondena.com, citată de Agerpres.
Mihaela Rădulescu va reveni pe sticla în calitate de prezentator a două emisiuni ce vor fi difuzate de Antena 1, prima de Crăciun şi a doua pe 1 ianuarie. Vedeta va face din nou echipă cu colegii alături de care a realizat ani de-a rândul „Duminica în familie”.
Întoarcerea mihaelei Rădulescu în ţară este programată peste câteva săptămâni când va filma, în avans, două emisiuni de divertisment pentru Sărbătorile de iarnă.
“Filmările vor avea loc la mijlocul lunii decembrie, eu şi echipa mea de la «Duminica în familie» va pregătim mari surprize. Dani va avea şi el ediţiile lui speciale, de Sărbători", a declarat Mihaela pentru Click.
Ea înlătură posibilitatea să petreacă Sărbătorile de iarnă alături de iubitul ei, Dani Oţil, susţinând că sărbătoarea Crăciunului are legatură doar cu fiul ei şi cu familia lui.
Probabil, la fel cum s-a întâmplat şi în trecut, Mihaela va pleca alături de Dani într-o mică vacanţă imediat după Anul Nou.
În acelaşi timp, Dani Oţil dă de înţeles că relaţia lui cu Mihaela are un viitor bătut in cuie. "Sunt aproape însurat", s-a autodescris Dani, într-una din ediţiile matinalului pe care îl realizează alături de Răzvan Simion.





comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Festivalul Gradinilor Sibiu

Comunicat de presa

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA