Tribuna
Cele mai renumite blonde din toate timpurile
Cele mai renumite blonde din toate timpurile
Marilyn Monroe a fost desemnată cea mai renumită blondă din toate timpurile, potrivit rezultatelor unui sondaj, în care le-a surclasat pe nu mai puţin cunoscutele Grace Kelly, Brigitte Bardot, Madonna şi Scarlett Johansson, informează contactmusic.com.
Pe poziţia a doua în acest top s-a situat actriţa Grace Kelly, căsătorită cu prinţul Rainier al III-lea de Monaco, iar locul al treilea a revenit actriţei franceze Brigitte Bardot.
Un purtător de cuvânt al companiei Clairol Nice'N Easy, care a comandat acest sondaj societăţii One Poll, a declarat: "Marilyn Monroe a fost întotdeauna celebră pentru părul ei blond. Însă este uimitor faptul că, la aproape o jumătate de secol de la moarte, ea le-a învins pe blondele moderne, clasându-se pe primul loc. Părul ei este sinonim cu strălucirea anilor 1950 şi a trecut proba timpului, depăşind diverse stiluri de coafură şi culori care apărut de-a lungul anilor".
Printre alte blonde celebre din acest top se numără Cameron Diaz, clasată pe locul al patrulea, actriţa Scarlett Johansson, ocupanta locului al şaptelea, Stevie Nicks, solista grupului Fleetwood Mac, clasată pe locul al optulea, Debbie Harry, solista trupei Blondie, ocupanta locului al zecelea, cântăreaţa Madonna, clasată pe poziţia a 11-a, şi Gwen Stefani, ocupanta locului al 14-lea.
Marilyn Monroe a devenit o adevărată legendă după moartea ei tragică, din 1962, survenită în urma unei supradoze de medicamente. Actriţa americancă a fost celebră şi pentru relaţiile pe care le-a avut cu o serie de bărbaţi faimoşi ai acelor vremuri, inclusiv cu dramaturgul Arthur Miller - care a fost, totodată, unul dintre cei trei soţi ai ei -, dar şi pentru presupusa ei aventură cu preşedintele american John F. Kennedy.




comentarii
1 comentarii

daca Homeros spune adevarat ca parul ei era precum aurul, atunci o avem pe locul I. pe Elena din Troia.
Ptr cei ce n-au auzit de dansa: Helen of Troy..asa o recunosc poate..
A dominat topul cca 3000 de ani.. Pana ajunge fufa Cameron Diaz la asta...cred ca vine asteroidul si arde toate (false= si Marylin era SATENA platinata) blondele..

de cand capra de Cameron Diaz celebra?
Georg
Georg
28.08.2010 19:55
Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA