Tribuna
Jidvei
Cel mai bun smartphone din 2019
Cel mai bun smartphone din 2019
Se închide automat când telefonul e în cădere. În modul video, poate urmări subiectul ales de utilizator Business Insider a desemnat cel mai bun smartphone al anului 2019 fabricat până acum. Telefonul costă doar 500 de dolari şi e produs de un gigant tech internaţional

 

Dacă cele mai multe smartphone-uri performante au preţuri care se învârt undeva în jurul sumei de 1.000 de dolari, noul Asus Zenfone 6 poate fi achiziţionat la un preţ mult mai mic, însă dotările sunt comparabile cu ce oferă telefoanele scumpe de pe piaţă.

O primă deosebire: smartphone-ul nu are "breton"(rama ce înconjoară ecranul), caracteristică ce ar putea încânta utilizatorii iPhone, Samsung şi Huawei, care nu şi-au ascuns preferinţa pentru aşa o schimbare.  

"Asus Zenfone 6 e dotat cu un sistem rotativ de două camere (una de 48 de megapixeli şi un senzor ultrawide de 13 megapixeli) ce permite şi poze frontale. Datorită sistemului, smartphone-ul oferă posibilitatea realizării unor poze selfie mult mai bune decât majoritatea competitorilor săi.

Camera se poate roti şi singură atunci cand vrei să realizezi o imagine panoramică. În modul video, poate urmări un subiect ales de utilizator. Asus susţine că sistemul inovativ poate rezista la 100.000 de închideri şi deschideri, de ajuns pentru câţiva ani de folosire zilnică", scrie digi-world.tv.

O altă noutate semnificativă o reprezintă senzorii care închid automat camera atunci când "simt" ca telefonul e în cădere.

Construit din metal şi sticlă, Zenfone 6 e dotat cu un procesor Snapdragon 855, cu 8GB RAM. Bateria are 5.000 mAh, una dintre cele mai mari capacităţi pentru un smartphone aflat pe piaţă în acest moment. Ecranul e LCD 1080p, nu OLED precum alte smartphone-uri de top, ceea ce poate fi o explicaţie pentru de doar 500 de dolari.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

Comunicat de presa

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia