Tribuna
Regularizări de văi şi trotuare la Axente Sever şi Agârbiciu

O investiţie foarte importantă şi mult-aşteptată de locuitorii din Agârbiciu a demarat în urmă cu câteva zile. Şefii primăriei din Axente Sever au dat startul lucrărilor de regularizare a pârâului Şoala, care trece prin Agârbiciu, în cadrul acestui proiect fiind incluse şi amenajarea a două poduri. Lucrarea are toate şansele să fie finalizată peste doar câteva săptămâni, asta în condiţiile în care executantul lucrării menţine actualul ritm de lucru. „Lucrarea a început de ceva zile şi ne propunem întâi de toate regularizarea pârâului Şoala. De asemenea, vor fi realizate şi 2 poduri pentru accesul oamenilor, astfel încât investiţia să fie una completă. AM toate speranţele că în două săptămâni, întreaga lucrare va fi finalizată”, ne-a explicat primarul din Axente Sever, Marius Grecu.

Regularizare şi la Axente

Şi dacă tot au început rezolvarea problemelor legate de regularizarea unor pârâuri, şefii primăriei din Axente Sever s-au gândit că nu ar fi rău ca o lucrare asemănătoare celei de la Agârbiciu să fie programată şi în centrul de comună. Aici, „problema” se numeşte pârâul Hârştiu, pe tronsonul cuprins între şcoala generală din localitate şi râul Visa. „Vom începe o asemenea lucrare şi la Axente Sever, unde începând de la şcoala generală şi până aproape de rîul Visa, ne-am propus să regularizăm pârâul Hârştiu. Şi aici va fi o lucrare ca la Agârbiciu, o investiţie care vine să rezolve multe dintre problemele create de acest pârâu”, a mai adăugat edilul din Axente Sever.

Trotuare

Foarte curând, o lucrare demarată încă de anul trecut, poate fi bifată la capitolul „finalizate”. Este vorba despre finalizarea lucrărilor la reţeaua de trotuare din satul aparţinător Agârbiciu, investiţie începută încă din 2009. „Mai avem de reabilitat aproximativ un kilometru din reţeaua de trotuare a satului Agîrbiciu, investiţie care va demara în luna mai. Dacă vom avea front de lucru şi dacă timpul ne va permite, în maximum două luni de zile vom finaliza această lucrare”, ne-a mai spus Grecu.
comentarii
7 comentarii

urmeaza intrebarea clasica:dar cu Soala cum ramine???care-i situatia momentan ?
bibicu
13.04.2010 21:06
Dreptate ai bibicule !! Dar nu poate sa fie in acelasi timp la DNA cu Mitrea si sa vada si de Soala! Poate citesc cei de la DNA aceste mesaje si se autosesizeaza...ANCHETATI averile primarilor si a rudelor acestora caci veti avea mari surprize, mai ales la Axente Sever!!!!!!!!!!!!!!!! Si ce e mai grav e ca acceptam realitatea .... Dar d-l Grecu va trebui sa-si caute alti alegatori(tigani) ca din cate am auzit doar neamu lui il mai sustine(tot ......) si cei ce au primit mita electorala!!! RUSINE AXENTENILOR
DNA
13.04.2010 23:23
Ce rau e sa fii frustat si complexat. Te bucuri ca ai unde sa scrii ptr ca in rest nu-ti aude nimeni ciocul. Tu esti in primul rand rusinea axentelui. Mai bine te-ai uita in oglinda prima data si te-ai intreba ce ai facut in viata asta. Mai mult ca sigur nimic. Domnule primar va sfatuiesc sa faceti o plangere la politie sau parchet impotriva acestor impostori care articol de articol va aduc injurii si calomnii, ptr depistarea IP-urilor si ptr tragerea lor la raspndere. Sa se invete minte de azi inainte sa gandeasca de 2 ori inainte de a scrie pe aici numai prostii. In ziarul sibiu standard unde comentator care aducea fel si fel de injurii une-i persoane publice a fost depistata prin aceasta metoda si da cu subsemnatul pe la politie. Ca is vai de capul lor astia care tot scriu pe aici prostii. Dupa IP se poate descoperi f usor cine tot scrie prostii. Invidia si frustrarile is mari pentru unii...
ptr dna
14.04.2010 19:00
Sa nu te doara capul de alegatorii lui Grecu ca la ultimele patru tururi de alegeri a avut din greu; se vede ca esti frustrat si sigur PSD-ist care ai lins in campanie de la stii tu cine si acum ti-a mai ramas pe limba caca-o.
pentru BOUL zis DNA zis IANU
14.04.2010 19:47
dle ptr dna,esti cel mai frustrat dintre toti comentatorii,scenariile ce le desenezi sint de pe vremea impuscatului,acum cica-i libera exprimarea de opinie,insa caracterul moral al unui comentator de comentarii nu mai trebuie dezbatut,cu siguranta esti doar injosit la posibilitatea unor actiuni limitate,consoleaza-te cu ideea ca realitatea unui individ arata doar compatibilitatea conjuncturala,faci intens libatii dar confunzi absolutul cu absurdul...
popa prostu
15.04.2010 15:55
citind mesajele"culte"de mai sus imi veni in minte sloganul romanului " CAINII LATRA, URSUL TRECE!"
axenteanu'
16.04.2010 10:44
cine mai crede si in prostia altora, doar no sa rezolve al 7-lea primar problemele cetatenilor.- si asta este numai om
cu buzunar descis, el fumeaza, bea,are femei, ce trebue omului ca sa indeplinesca acel post. ma intreb ce face cetateanul din sat?? se lasa prostit din zi in zi mai mult.
Noi sintem ultimi in tote punctele de vedere, noi credem ca putem face ceva- domnilor nu se face nimic..toata ziua primarul este in audienta pe teren-nu stiu cine la vorbit pina azi-unde a fost in audienta dar cablu de telefon sa furat- nu conteaza-politia il gaseste-la anu si la multi ani.

fericitul
fericitul
16.04.2010 21:02
Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA