Tribuna
Reţelele de trotuare şi un loc de joacă pentru copii la Târnava
Reţelele de trotuare şi un loc de joacă pentru copii la Târnava

Continuarea lucrărilor de reabilitare a reţelelor de trotuare de la nivelul comunei este unul dintre planurile administraţiei locale din Târnava. Într-un an de criză, în care resursele financiare sunt o reală problemă, autorităţile locale au identificat unele sume de bani care să permită continuarea investiţiei demarate încă de anul trecut. Este vorba în principal de reabilitarea trotuarelor de pe strada Unirii din localitate, investiţie demarată la mijlocul anului trecut. „În 2009 am reuşit să reabilităm 500 de metir din reţeaua de trotuare pe această stradă, iar pentru acest an ne-am propus să continuăm lucrarea şi să reabilităm alţi 500 de metri. Sperăm doar să avem parte de vreme bună, pentru că am prevăzut sumele de bani pentru această lucrare”, explică primarul din Târnava, Nicolae Găban.

Teren de joacă

Copiii din Târnava au toate motivele de bucurie. Dacă anii trecuţi, din diferite motive, capitolul locuri de joacă a fost oarecum ignorat, 2010 va aduce o schimbare de optică la acest capitol. Autorităţile locale au identificat un teren unde va începe amenajarea şi dotarea unui loc de joacă pentru cei mici. „Zona vizată este a cartierului de blocuri, loc unde vrem să amenajăm un spaţiu de joacă pentru cei mici. Avem în vedere dotarea spaţiului cu tot ceea ce este necesar, pentru ca micuţii din comună să aibă parte de un loc de joacă cât mai frumos”, explică edilul dinTârnava.

Decolmatare

De departe însă, una dintre marile lucrări ale acestui an se referă la decolmatarea văii pârâului Hilen. Investiţia propriu-zisă va fi realizată în colaborare cu Apele Române Mureş, peste doar câteva luni fiind prevăzu startul lcurărilor. „Investiţia este una foarte mare şi în acelaşi timp foarte importantă. În vara acestui an vom începe decolmatarea văii şi vom beneficia de ajutorul foarte important al Apelor Române Mureş”, ne-a mai declarat Găban

Rigole

În sfârşit, o altă lucrare inclusă în planurile de investiţii ale anului se referă la curăţarea şi betonarea rigolelor de pe strada Mihai Eminescu din comună. Investiţia va demara peste doar câteva săptămâni.
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA