Tribuna
Lucrările la o şcoală din Valea Viilor – tot pe loc, pe loc, pe loc
Lucrările la o şcoală din Valea Viilor – tot pe loc, pe loc, pe loc

Mare bătaie de cap trebuie să aibă responsabilii primăriei din Valea Viilor cu lucrările de reabilitare ale unui corp de clădire de la şcoala generală cu clasele I-IV din centrul de comună. Investiţia, demarată cu destul de multă vreme în urmă, s-a transformat într-o adevărată „joacă de-a rugăminţile fierbinţi” între şefii primăriei şi firma care se ocupă de realizarea lucrărilor, Concret, Inspectoratul Şcolar a atribuit cu ceva vreme sumele de bani pentru reabilitarea corpului de clădire respectiv, o firmă a cîştigat lucrarea, iar de atunci, lucrările merg foarte încet. Ca să vă faceţi o idee cât de cât asupra „ritmului de melc” al lucrărilor, vă spunem doar atât: întreaga investiţie trebuia finalizată încă din cursul anului trecut. Cum speranţa moare ultima, edilul localităţii spune că a primit promisiuni ferme că lucrările vor fi finalizate. „Este vorba despre corpul C al şcolii din comună, unde lucrările de reabilitare trebuiau finalizate încă de anul trecut. Din păcate, lucrările au mers foarte încet şi au şi oprite, însă am primit asigurări că investiţai va fi reluată de îndată. Vreau să vă spun că sunt mulţumit de calitatea lucrărilor executate, însă investiţia merge foarte încet. Oricum, eu sper ca în cele din urmă, societatea respectivă să finalizeze această lucrare”, ne-a spus primarul din Valea Viilor, Avram Pinte.

Grădiniţă retrocedată

Valea Viilor nu a fost ocolită de retrocedările diferitelor imobile. Unul dintre ele este şi cel în care funcţionează grădiniţa din localitate, imobilul fiind retrocedat Consistoriului Evanghelic. Din fericire, autorităţile locale au ajuns la un numitor comun cu reprezentanţii Consistoriului, astfel încât până în anul 2012, grădiniţa va funcţiona în actualul sediu. „Noi am făcut în trecut unele investiţii la acest sediu, astfel încât împreună cu reprezentanţii Consistoriului Evaghelic am ajuns la o înţelegere, respectiv ca până în anul 2012 să nu plătim chirie. Până în 2012 ănsă, ne vom ocupa de realizarea unui proiect pentru o nouă grădiniţă, astfel încît să nu fie nicio problemă din acest punct de vedere”, ne-a mai spus Pinte.

Canalizare Motiş

Cel mai probabil din vara acestui an, şi satul aparţinător Motiş va intra în mari lucrări de realizare a sistemului de alimentare cu apă şi canalizate. Lucrările la apa şi canalizarea din Valea Viilor merg foarte bine, ceea ce îi face pe şefii primăriei din localitate să spere că din vara acestui an, investiţia va începe şi la Motiş.
comentarii
3 comentarii

NUMAI MINCIUNI,MINCIUNI.
VASILE
12.04.2010 22:18
is ticolosii, stadiul de minciuni a expirat de mult
tepes
13.04.2010 09:32
is ticolosii, stadiul de minciuni a expirat de mult
tepes
13.04.2010 09:33
Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA