Tribuna
Încep lucrările la baza sportivă din Târnava

Veste bună pentru iubitorii sportului din Târnava. După ce proiectul privind amenajarea unei baze sportive a fost aprobat pentru finanţare, lucrurile se mişcă destul de repede în această direcţie. Astfel, după ce s-a desfăşurat licitaţia pentru atribuirea lucrării, recent a avut loc şi predarea amplasamentului investiţiei. „Sperăm ca în cel mai scurt timp să finalizăm investiţia la baza sportivă din comuna noastră. Am predat amplasamentul lucrării, astfel încât suntem în aşteptarea demarării lucrărilor. Viitoarea bază sportivă va fi una multifuncţională, va avea un teren care se va preta pentru partide de fotbal, handbal, baschet, vor fi amenajate vestiare moderne şi va fi prevăzută şi cu instalaţie de nocturnă”, ne-a spus primarul din Târnava, Nicolae Găban.

Proiect pentru drumuri

Pe lângă proiectul pentru bază sportivă, aflat în stadiul demarării efective a lucrărilor, responsabilii administraţiei locale din Târnava au întocmit un proiect pentru reabilitarea drumurilor comunale. Intenţiile sunt cât se poate de ambiţioase, însă mai trebuie un semnal şi în privinţa asigurării fondurilor pentru aceste investiţii. „Concret, este vorba despre reabilitarea a 10,7 kilometri de drumuri comunale în localitatea noastră. Va fi turnat covor asfaltic şi sperăm noi să iasă o lucrare foarte bună. De asemenea, am cuprins şi reabilitarea unui număr de 3 poduri şi a mai multor podeţe de pe raza localităţii Tîrnava. Suntem în aşteptarea unui semn în privinţa finanţării acestui proiect”, a completat Găban.

Rigole şi podeţe

Autorităţile locale din Târnava se afla în faza pregătirii documentaţiei pentru reabilitarea rigolelor şi a podeţelor de pe strada Mihai Eminescu din localitate. 100.000 de lei sunt alocaţi acestei investiţii, în acest moment totul aflându-se în faza întocmirii caietului de sarcini şi a celorlalte documente pentru pregătirea licitaţiei.
comentarii
1 comentarii

vorbe in vand de ceva vreme stati linistiti ca primarul comunei ne duce si ne face de toate ca sa ajungem la ruina rusine mincinosule corupt ce esti .........
fost pdl-ist
14.04.2010 14:48
Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA