Tribuna
Horoscop
22275 vizualizari
Horoscop

Berbec
Astăzi nu este o zi potrivită pentru luarea deciziilor în sfera relaţională, deşi s-ar spune că eşti capabil să fii atent la nevoile partenerului şi să empatizezi cu acesta. Ultima parte a zilei te predispune la sentimente intense.

Taur
O bună parte din zi eşti preocupat de întreţinerea unei atmosfere armonioase la locul de muncă, stabilind bune raporturi de comunicare cu colegii. Recomandabil ar fi să te ocupi de chestiuni de rutină.

Gemeni
Poţi aloca mai mult timp dialogului cu copiii şi clarificării unor aspect legate de ei, acum fiind dispus să ajungi la un compromis între ceea ce doresc aceştia şi ce crezi tu că ar fi potrivit.

Rac
Relaţia cu cei din familie decurge armonios pentru că tu îţi dai tot interesul şi eşti deschis să-ţi arăţi sentimentele. Astfel, ai putea astăzi să-ţi încarci bateriile în confortul oferit de propriul cămin.

Leu
Astăzi, în activităţile care presupun o formă de studiu sau realizarea unei negocieri te poţi baza pe o bună capacitate de a învăţa, dar şi de a reţine informaţii, adaptându-te rapid la noi circumstanţe.

Fecioara
Domeniul financiar îţi ocupă şi astăzi o bună parte din timp, având tendinţa de a căuta o zonă de echilibru, de confort din punct de vedere material. Nu va lipsi însă tentaţia de a achiziţiona obiecte de artă sau orice aduce un plus de stil, însă ar fi indicat să nu te grăbeşti.

Balanţă
Profită de faptul că Luna se află încă în semnul tău şi-ţi aduce un plus de vitalitate dar şi necesitatea de a te ocupa de propria persoană, în special de partea estetică. E un moment bun să-ţi revizuieşti garderoba.

Scorpion
Ziua de azi e favorabilă reflecţiei în linişte pentru a clarifica aspecte ce ţin de relaţiile tale parteneriale, de cuplu şi nu numai, iar ţinerea unui jurnal te poateajută să îţi exprimi mai uşor sentimentele, asta dacă nu ai un confident de încredere.

Săgetător
Activităţile sociale, implicarea în diverse proiecte alături de oameni cu aceleaşi idealuri sunt activităţi care îţi vor demonstra capacitatea de a te adapta la cele mai diverse tipologii umane şi de crea relaţii avantajoase.

Capricorn
Diplomaţia pare să astăzi fie punctul tău forte, dovedind putere de empatizare, ceea îţi va atrage un plus de simpatie din partea celor din jur. Totuşi, indiferent ce se spune despre tine, nu e cazul să ţii cont, fiindcă nu-i poţi mulţumi pe toţi.

Vărsător
Relaţia elev-profesor este una importantă şi poţi asimila uşor şi eficient multe informaţii necesare dezvoltării tale, însă trebuie să ţii cont că cele mai de folos îţi vor fi învăţămintele trase din experienţa personală şi mai puţin cele oferite de teorie.

Peşti
Astăzi, deşi probabil nu vei fi lipsit de unele angoase ce ţin de zona relaţională, de asumarea tuturor aspectelor ce presupun o legătură cu bune şi cu rele, vei găsi mai uşor calea de a-ţi face cunoscute trăirile partenerului tău şi astfel calea spre detensionare.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
serviciul public

Q House

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA