Tribuna
PNL
A întârziat la propria nuntă şi şi-a găsit mireasa măritată cu un vecin!
A întârziat la propria nuntă şi şi-a găsit mireasa măritată cu un vecin!
Să întârzii la propria nuntă nu-i deloc la îndemâna oricui, dar când ajungi, totuşi, să-ţi găseşti mireasa măritată cu altul e scenariu de poveste din care-s aproape sigur că cineva se va pricepe să facă, într-o, zi un film. Acuma, c-o fi de Bollywood ori poate chiar de Hollywood, rămâne de văzut. Cert e că tărăşenia s-a petrecut aievea, într-un oraş din India, Bijnor pe numele lui, scrie Times of India.

Când a juns la ceremonia programată vineri la ora 14, mirele a avut surpriza să afle că femeia nu mai vroia să se mărite cu el. Ceea ce poate părea aproape o bagatelă pe lângă "detaliul" că duduia tocmai se măritase cu un vecin mai tânăr. Probabil şi mai chipeş, zic gurile rele.
Iar "distracţia" abia acum îşi cunoştea toiul. Bărbatul părăsit a reclamat familia femeii la poliţie, acuzând că în momentul când a ajuns la nuntă a fost sechestrat şi jefuit de obiectele de valoare, păţanie de care au avut parte şi câţiva însoţitori care urmau să-i asigure alaiul.
Presa locală a relatat că cei doi însurăţei avuseseră parte de o nuntă tradiţională în urmă cu câteva săptămâni, ceremonie care nu are însă efecte legale. După consumarea acestei ceremonii, "mireasa" nu s-a mutat în casa familiei soțului, pentru că nu fuseseră respectați toți termenii înțelegerii prenupțiale. Se pare că întârzierea mirelui la cea de-a doua ceremonie a fost justificată tocmai de o solicitare a viitoarei mirese.
Poliția a demarat o anchetă pentru a stabili dacă tâlhăria a avut loc sau dacă nu cumva totul este o înscenare pusă la cale de mirele părăsit.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica