Tribuna
PNL
MEDICINA NATURISTĂ
Vinul medicinal cu salvie
C. MIERLUŞCĂ
888 vizualizari

Acest vin se obţine prin macerarea, timp de două săptămâni, a plantei proaspete sau uscate, tocată mărunt împreună cu miere de albine, în vin roşu de calitate, ajuns la maturitate.
Este un vin tonic general, stimulează sistemul nervos şi îmbunătăţeşte memoria, este aperitiv, digestiv, carminativ, uşor hipoglicemiant, antiseptic, antisudorific, depurativ, diuretic, inhibă secreţia lactată. Are proprietatea de a restabili forţa întregului organism, cu rezultate în anemie, surmenaj, impotenţă sexuală, convalescenţă după o boală infecţioasă, combate transpiraţia nocturnă la tuberculoşi, şi tulburările de menopauză, boli neuropsihice, cu deficit de memorie, sistem imunitar slăbit, afecţiuni cardiace şi digestive, stress fizic şi intelectual.
Stimulează secreţia bilei de către organele hepatice, favorizează eliminarea gazelor, participă activ la distrugerea microorganismelor, diminuează şi înlătură spasmele muşchilor netezi.
Produsul îmbină proprietăţile vinului cu proprietăţile principiilor active existente în plantă şi în mierea de albine.
Nu se administrează în caz de sarcină, deoarece determină contracţii uterine, şi nici în perioada de alăptare, deoarece scade secreţia de lapte.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica