Tribuna
Sevis
Medicina naturistă
Terapia cu ulei
C. MIERLUŞCĂ
1348 vizualizari

Este o metodă veche practicată de tămăduitorii ruşi, siberieni.
Se va efectua pe stomacul gol, dimineaţa sau seara înainte de culcare (la 3 ore după ultima masă). Se va lua o lingură de ulei de floarea-soarelui care se va ţine în cavitatea bucală, imitând sugerea unei bomboane, timp de 20 de minute. La început, uleiul se va îngroşa, iar apoi va deveni mai lichid şi de culoare albă.
Uleiul nu se va înghiţi deoarece conţine substanţe generatoare de multe boli, dar are proprietatea de a absorbi substanţele toxice din organism.
Se va scuipa uleiul după cele 20 de minute şi se va clăti gura cu apă cu sare sau cu apă în care am pus câteva picături de bitter suedez.
Această terapie are efecte în insomnii, redobândirea memoriei, inflamaţia venelor, anemie, paralizie, tulburări circulatorii, cancer, tulburări gastrice, dureri articulare etc.
Terapia cu ulei aduce mai multă energie în organism şi nu are contraindicaţii. Se poate face această terapie timp de două săptămâni sau mai mult. De asemenea, se poate face şi preventiv, în cazul organismelor sănătoase.
Rezultatele cele mai bune se obţin dacă metoda se foloseşte zilnic, zimp de 1-6 luni, este recomandarea medicului rus Mihail Tombak.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Staer

A.D.I. Eco Sibiu

Ghid informativ clienti EFSA

Tursib

Comunicat de presa

Vacanta Eurotrip
info
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia