Tribuna
PNL
S-a prelungit termenul pentru tancuri de răcire a laptelui
Ioan VIDRIGHIN
773 vizualizari

Crescătorii individuali de vaci (maxim 5 capete), reuniţi într-o singură asociaţie profesională la nivelul unei comune, beneficiază (conform HG 859/2013) de un ajutor de minimis de maxim 5.000 euro pentru achiziţionarea unui tanc de răcire a laptelui.
Reamintim celor interesaţi că perioada de depunere a cererilor în vederea obţinerii avizului prealabil a fost prelungită până la 15 aprilie 2014. De asemenea, termenul de depunere a documentelor prevăzute la art. 11, alin. 2, a fost prelungit până la data de 15 mai 2014.
"Sunt convins că majoritatea crescătorilor de vaci se vor asocia pentru a beneficia de acest sprijin financiar. Mai mult decât atât, pentru a veni în spriijinul lor, am reuşit să încheiem protocoale cu toţi procesatorii de lapte pentru prelucrarea materiei prime colectate în aceste tancuri de răcire", a declarat Daniel Constantin, ministrul Agriculturii. Ar fi păcat ca noul termen pe care asociaţiile sibiene ale micilor producători de lapte îl au la dispoziţie să fie ignorat. Cred că primarii ar trebui să se implice mai mult în această acţiune care oferă o şansă reală micilor producători de lapte să-şi valorifice întreaga producţie.comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Forumul German

qhouse sibiu

Palatul Brukenthal Avrig

sevis

Vacanta Eurotrip
info
publicare anunturi
Licitatie publica

accentmedia