Tribuna
Sevis
Medicina naturistă
Reţetă ciorbă de post şi de slăbit
C. MIERLUŞCĂ
1478 vizualizari

Ingrediente: 2 fire de praz de mărime potrivită, 2 morcovi, 1/2 ţelină, 1 ardei gras de mărime potrivită, o mână de fasole verde (poate fi şi congelată), un borcan de 400 grame roşii decojite. Cantităţile sunt pentru un litru şi jumătate de apă. Prepararea: se introduce într-o oală la foc mic, într-un litru de apă, prazul tăiat mărunt. După ce se dau în 2-3 clocote, se adaugă ţelina şi morcovul date pe răzătoare mare. Se adaugă încă o jumătate litru de apă, se dă iarăşi în câteva clocote până se înmoaie, apoi se adaugă ardeiul gras tăiat mărunt şi fasolea. Se mai lasă 15 minute să clocotească. Se pun roşiile tăiate mărunt. Se pune sare după gust şi se adaugă 2 linguri ulei de măsline. Cu câteva minute înainte de a stinge focul, se adaugă un sfert de litru de borş. Se va stinge focul şi se vor presăra deasupra frunze de leuştean şi pătrunjel (care pot fi şi din congelator). Pentru persoanele care doresc să slăbească este indicat a mânca numai ciorbă de câte ori i se face foame. Cura va dura 2 săptămâni şi se pot da jos 2-3 kg pe săptămână.



comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Staer

A.D.I. Eco Sibiu

Ghid informativ clienti EFSA

Tursib

Comunicat de presa

Vacanta Eurotrip
info
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia