Reţetă anti-cancer: Păstrăv de fag (pleurotus)

Acasa >

Articol

 

Imagine intercalată
Imagine intercalată

Două porţii la grătar sau sote

Se ia 1/2 kg ciuperci Pleuratus care se taie, 80 ml de ulei de măsline, o ceapă tăiată mărunt, un căţel de usturoi, 1/2 cană supă de pui, sare grunjoasă şi piper proaspăt măcinat, pătrunjel proaspăt, tăiat mărunt.

 

Păstrăv de fag la grătar

Se taie în jumătate ciupercile cele mai mari, lăsându-le întregi pe cele mici. Se vor unge cu ulei de măsline. Se adaugă usturoiul, sarea grunjoasă şi piperul. Se acoperă şi se pun deoparte 20-30 de minute, la frigider. Se vor frige pe un grătar foarte încins 3 minute, pe fiecare parte. Se vor servi imediat.

 

Păstrăv de fag sote

Se încălzeşte uleiul de măsline într-o tigaie unde se pun ceapa şi usturoiul. Se adaugă şi ciupercile, se amestecă imediat ce încep să lase zeama. Se toarnă supa, se condimeantează cu sare şi piper, după gust. Se va lăsa zeama să scadă şi se va servi imediat. Se va orna cu pătrunjel.

Autor
16 mai 2023 la 20:13

Leave a Reply

Stiri similare:

Vezi mai multe >
Autor Mihai POP
acum 13 ore
Apare traseul „Brânzeturilor dumnezeiești” de pe „Via Transilvanica”
O ofertă interesantă pentru următorul week-end vine din partea Programului „Anii Drumeției” care, sâmbătă, 3 mai ac, lansează...
Știri
1 min de citit
Autor Nedeia Dicu
acum 13 ore
Drumețiile din luna lui florar. Pe care le vom alege
Așa cum s-au obișnuit, și în luna mai sibienii care iubesc mișcarea în aer liber pot alege dintre...
Știri
2 min de citit
Autor Nedeia Dicu
acum 2 zile
„1 Mai muncitoresc” deschide Lacul lui Binder
Sibienii au încă un loc în care vor putea petrece de 1 Mai. Municipalitatea anunță că joi va...
Știri
3 min de citit
Autor Maria-Antonia OANA
acum 5 zile
La pas prin inima Carpaților: top 5 cele mai frumoase trasee montane din județul Sibiu
Județul Sibiu este locul unde munții se îmbină cu satele și cu tradițiile, iar fiecare traseu ascunde o...
Actualitate
5 min de citit