Tribuna
Jidvei
Medicina naturistă
Remedii pentru tusea convulsivă
C. MIERLUŞCĂ
1514 vizualizari
Remedii pentru tusea convulsivă

Sirop de hrean: 200 g hrean ras se amestecă cu 250 g miere polifloră. Se lasă la macerat 3 zile. Se consumă câte o linguriţă, de 2-3 ori pe zi. Cura durează 20 de zile, cu o pauză de 10 zile, apoi se poate relua.
Ulei de lavandă: O picătură ulei de lavandă (nu mai mult) se pune sub un vas cu apă caldă în camera copilului. În camera adulţilor se vor pune maxim 7 picături în apă călduţă.
Decoct de rădăcină de viorele: O lingură de rădăcină la o cană de apă se fierbe 5 minute. Se lasă la răcit, se strecoară, se ia o lingură la 2-3 ore.
Decoct de ceapă: două cepe de mărime medie se pun la fiert cu coajă cu tot într-o cană de apă (să fie acoperite). Se fierbe 15 minute. Decoctul obţinut se îndulceşte cu miere. Se bea pe stomacul gol. Ceaiul nu are un gust plăcut, dar efectul este notabil.
Infuzie din muguri de pin: O linguriţă muguri la o cană de apă clocotită. Se lasă acoperită 10 minute. Se strecoară. Se poate îndulci cu miere. Se beau 2-3 căni pe zi.
Infuzie de pătlagină: O linguriţă plantă la o cană de apă clocotită. Se lasă acoperită 10 minute. Se strecoară. Se poate îndulci cu miere. Se bea treptat în cursul unei zile.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia