Tribuna
Prima Casă în condiţii preferenţiale

Creditele pentru programul guvernamental Prima Casă se acordă în sistem preferenţial la Raiffeisen Bank. Până la 30 septembrie, instituţia bancară acordă credite în euro cu marjă redusă peste Euribor şi fără comision de analiză. Cei care vor aplica pentru un credit Prima Casă de la Raiffeisen vor avea o rată formată din Euribor la 3 luni, la care se va adăuga marja fixă de 3%, redusă cu un punct procentual faţă de valoarea standard de 4%. De asemenea banca a eliminat comisionul de procesare, în valoare de 90 de euro, echivalent în lei.
Pe lângă dobândă, dacă veţi lua un credit de la această instituţie bancară, veţi plăti comisionul annual datorat Fondului de Garantare de 0,49% aplicat la sold, precum şi asigurarea imobilului.
Pentru cei care vor să ia credit în moneda naţională în programul Prima Casă, banca oferă   o dobândă de 2,5 puncte procentuale adăugată Roborului la 3 luni. La un astfel de credit, însă, noii clienţi trebuie să plătească comisionul de analiză de 90 de euro, echivalent în lei. (L. B.)
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA