Tribuna
PNL
Medicina naturistă
Preparate din vin cu plante
C. MIERLUŞCĂ
537 vizualizari
Preparate din vin cu plante

Vinul de bănuţei: 200 g bănuţei, 1 l vin alb. Se macerează timp de 15 zile. Se strecoară. Se administrează 50 ml dimineaţa, în dureri de cap, comoţii cerebrale, gaze intestinale, hidropizie. Uşurează naşterea la femei.
Vinul de busuioc: 200 g busuioc proaspăt, 1 litru vin alb, se macerează timp de 15 zile, apoi se strecoară. Se administrează 50 ml dimineaţa. Reglează menstruaţia, anorexia, bolile de plămâni şi de rinichi.
Vinul de ghintură: 30 g rădăcină ghintură, 1 litru vin roşu. Se lasă la macerat 15 zile într-un borcan legat ermetic. Se strecoară. Se administrează în anorexie, reumatism, poliartrită reumatoidă.
Vinul de pelin: 30 g pelin, 1 litru vin roşu natural. Planta mărunţită se lasă la macerat timp de 8 zile. Se strecoară. Se administrează în boli de stomac, anorexie, nevroză, nevrite, atrofie musculară.
Vinul de rozmarin: 60 g rozmarin se lasă la macerat într-un litru de vin roşu natural. Se administrează în reumatism, hidropizie, paralizie, edeme, scleroză în plăci, atrofie musculară, anemie etc.
Vinul tonic: 45 g pelin, 15 g lămâie, 40 g portocale, 2 g obligeană, 3 g nucşoară, 10 g scorţişoară, 5 g stânjenele (rădăcină), 5 g ienupăr mărunţit, 10 g turtă (rădăcină), 10 g troscot, 20 g păpădie (rădăcină), 15 g rădăcină cicoare, 10 g mentă, 10 g roiniţă, 100 g miere de albine de floarea-soarelui şi 2 litri de vin roşu. Totul se introduce într-un borcan. Se lasă la macerat, în care timp se agită zilnic. Se administrează o lingură de 3 ori pe zi, cu o oră înaintea meselor.
Sursa: Secretele vindecării cancerurlui - Nicky Mccloud

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

management dirigentie inofrmare

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia